Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Smarte sommertips fra Phonero

Sommeren nærmer seg og det er snart tid for å nyte rolige feriedager. Vi har samlet noen tips for mobilbruk som kan gjøre ferien din enklere og rimeligere, enten du tilbringer den i Norge eller i utlandet.

Last ned ditt Phonero, og be dine ansatte laste ned appen

Mobilbruken endrer seg ofte i ferien, og derfor er det lurt å sørge for at du og dine ansatte enkelt kan holde dere oppdatert. Ditt Phonero viser alltid oppdatert dataforbruk for Norge og utland, og du kan enkelt fylle på med mer data i appen. Betaling er enkelt med Vipps eller mobilbetaling på bedriftens faktura.

Last ned appen her

Bruk våre surfepakker for databruk i utlandet

På reise i utlandet er det smart å benytte seg av våre surfepakker. I Ditt Phonero kan du enkelt søke på landet du skal reise til for å se tilgjengelige pakker. Betaling utføres enkelt med Vipps eller mobilbetaling på bedriftens faktura.

Sett på sperre for bruk på danskebåten eller fly

Mobildata på skip og satellitt kan fort bli dyrt. Unngå kjedelige overraskelser på mobilregningen ved å sperre for denne typen databruk i Ditt Phonero.

Unngå usikrede Wifi nettverk 

På ferie utsetter mange seg selv og bedriften for digitale farer ved å koble seg til usikre trådløse nettverk. Med et falskt nettverk kan hackere stjele sensitiv informasjon og installere skadelig programvare. Les våre anbefalinger for sikker surfing her.

Sørg for at kundene får svar i ferien

Et ubesvart anrop kan være et tapt salg. Sørg for at alle kunder som ringer inn blir ivaretatt, også i ferien! Med Phonero Bedriftsnett kan innringere kobles mot talemeldinger, køer, tastevalg og andre funksjoner. Med Bedriftsnett får alle ansatte tilgang til en app med nyttige funksjoner. I appen kan ansatte selv styre sin tilgjengelighet og dermed sikre at alle kunder får en god opplevelse.

Sørg for at du og de ansatte har riktig abonnement i ferien

Sommeren er en tid hvor mange bruker mer mobildata fordi de oftere er utenfor WiFi-dekning. Det er derfor lurt å sørge for at alle ansatte har stor nok datapakke slik at de unngår overforbruk. Administrator kan sjekke forbruket til de ansatte i Din Bedrift, og de ansatte kan selv følge med på egen bruk i Ditt Phonero. I ditt Phonero kan de ansatte både fylle på data og sende forespørsel om å oppgradere abonnement om det skulle være behov for mer data.

Følg oss på sosiale medier