Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Ferieklar? Sjekk våre smarte tips her!

Sommeren nærmer seg og det er for mange snart tid for å nyte feriedager. Vi har samlet åtte tips for mobilbruk som kan gjøre ferien både enklere og rimeligere, enten den tilbringes i Norge eller i utlandet.

📲 1. Last ned Ditt Phonero appen

Mobilbruken endrer seg ofte i ferien, og derfor er det lurt å sørge for at du og bedriftens ansatte enkelt kan holde dere oppdatert på forbruk. Ditt Phonero viser alltid oppdatert dataforbruk for Norge og utland, og du kan enkelt fylle på med mer data i appen. Betaling er enkelt med Vipps - eller mobilbetaling på bedriftens faktura.

Last ned appen her

🏄2. Bruk våre surfepakker for databruk i utlandet

På reise i utlandet er det smart å benytte seg av våre surfepakker. I Ditt Phonero kan du enkelt søke på landet du skal reise til for å se tilgjengelige pakker. Betaling utføres enkelt med Vipps eller mobilbetaling på bedriftens faktura.

🚢 3. Sett på sperre for bruk på skip!

Mobildata på skip og satellitt kan fort bli dyrt. Unngå kjedelige overraskelser på mobilregningen ved å sperre for denne typen databruk i Ditt Phonero.

🚫 4. Unngå usikrede WiFi nettverk 

På ferie utsetter mange seg selv og bedriften for digitale farer ved å koble seg til usikre trådløse nettverk. Med et falskt nettverk kan hackere stjele sensitiv informasjon og installere skadelig programvare. Les våre anbefalinger for sikker surfing her.

😎 5. Sørg for at kundene får svar i ferien

Et ubesvart anrop kan være et tapt salg. Sørg for at alle kunder som ringer inn blir ivaretatt, også i ferien! Med Phonero Bedriftsnett kan innringere kobles mot talemeldinger, køer, tastevalg og andre funksjoner. Med Bedriftsnett får alle ansatte tilgang til en app med nyttige funksjoner. I appen kan ansatte selv styre sin tilgjengelighet, viderekoble samtaler og dermed sikre at alle kunder får en god opplevelse.

📈 6. Ferie = Økt bruk av mobildata

Sommeren er en tid hvor mange bruker mer mobildata fordi de oftere er utenfor WiFi-dekning. Det er derfor lurt å sørge for at alle ansatte har stor nok datapakke slik at de unngår overforbruk. Administrator kan sjekke forbruket til de ansatte i Din Bedrift og også endre abonnement og størrelser på datapakker her.

🛡 7. Svindlerne tar ikke ferie. Men det finnes en måte å forebygge på...

Forebygging er viktig for å unngå at digitale angrep skader bedriften eller de ansatte. Tenk på alle ansatte om har jobb e-post på sin mobiltelefon og hvilke konsekvenser det kan få om ansatte skulle få sine telefoner hacket og bedriftsinformasjon komme på avveie.

Tjenesten Trygg Surfing kan hjelpe bedrifter med å sikre de ansatte slik at de ikke blir lurt og legger igjen sensitiv informasjon på falske nettsider.

❤️ 8. #gi8minutter

Årets kampanje av Verdensdagen for psykisk helse oppfordrer til å sette av 8 minutter hver dag til å ringe noen du bryr deg om. Forskning viser at vår viktigste og mest avgjørende kilde til mening er våre sosiale relasjoner og at regelmessige, korte samtaler på telefonen har en større effekt på den psykiske helsa enn vi tror. (Kilde: Verdensdagen for psykisk helse)

Av alle de øvrige tipsene har vi spesielt tro på dette - og vi håper om du skulle finne noen av dem nyttige - så er punkt åtte hvert fall en av dem.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer☀️

Følg oss på sosiale medier