Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Norge og landegrensene åpnes - det kan bety økt utenlandstrafikk hos ansatte

Etter en lang periode med stengte landegrenser er det mange som nå benytter seg av gjenåpningen til å ta en utenlandsferie.

Dersom de ansatte har dekket jobbtelefon og tar med seg denne på ferie kan det vært fort gjort å glemme at forbruk i utlandet ikke nødvendigvis er inkludert i mobilabonnementet. I Phonero har vi prøvd å gjøre dette så forutsigbart som mulig, og har derfor lansert en rekke smarte tjenester som lar de ansatte bruke mobilen på ferie, uten å la det gå på bedriftens telefonregning.

Oppdater deg på smart bruk av utenlandstrafikk

Bruk mobilen som hjemme i EU/EØS

Alle abonnement med inkludert trafikk kan brukes som hjemme dersom du er på reise i EU/EØS eller Storbritannia. Det vil si at dersom du ferdes i et EU/EØS-land eller Storbritannia og ringer eller sender SMS derfra til norske nummer samt bruker data vil ikke dette koste noe ekstra (husk: Gjelder bruk i EU/EØS land og ikke til EU/EØS land fra Norge).

Sperre for skip

Data på skip og satellitt regnes ikke som EU/EØS (selv om du for eksempel reiser med ferje mellom Norge og Danmark). Det betyr at prisene her kommer utenfor inkludert bruk, og disse er gjerne høyt priset. For å unngå overraskelser på fakturaen anbefaler vi å aktivere «SPERRE FOR SKIP» på alle bedriftens abonnement. Dette kan ansatte gjøre selv i appen Ditt Phonero, eller så kan administrator i bedriften aktivere dette som standard for alle i Din Bedrift med bare få klikk. Enklere og tryggere blir det ikke. Bare se film under;

Surfepakker

Vi tilbyr Surfepakker for over 65 reisemål utenfor EU. Pakkene varer i syv dager og kan enkelt bestilles i i Din Bedrift av administrator eller i Ditt Phonero av den ansatte. Ansatte betaler selv med Vipps, eventuelt mobilbetaling på bedriftens faktura dersom dette er godkjent. Les mer om Surfepakker i utlandet.

Styr unna ansattes private telefonikostnader

Du kan sette felles eller individuelle regler for hva bedriften dekker samt hva den ansatte må betale selv for selv av mobiltjenester. Dette kan for eksempel være at bedriften ønsker å dekke ekstra data i Norge, men at ansatte må betale for Surfepakker i utland selv med Vipps. Se film under for hvor enkelt du kan aktivere dette i Din Bedrift. For øvrige mobiltjenester kan Phonero Fakturakontroll benyttes.

Datakontroll Utland

Datakontroll Utland er inkludert i alle abonnement fra Phonero. Dersom du bruker datatrafikk i utlandet utenfor EU/EØS og Storbritannia for 680 kr i løpet av en kalendermåned blir tilgangen til data i utlandet sperret ut måneden. Tilgangen kan gjenåpnes via SMS ved behov, og det er mulig å tilpasse tjenestens innstillinger med SMS-koder. Les mer om Datakontroll utland.

Følg oss på sosiale medier