Datakontroll utenfor EU

Datakontroll i utlandet gir forutsigbar bruk av data utenfor EU. Tjenesten fungerer både som en varsling og sperretjeneste, og er slått på som standard. Med tjenesten er det også mulig å sperre for databruk i utlandet.

[fas fa-check] Hindrer overraskelser på regningen

[fas fa-check] Varsler via SMS om databruk i utlandet

[fas fa-check] Inkludert uten ekstra kostnad

Slik fungerer Datakontroll Utland

Datakontroll Utland er inkludert i alle abonnement fra Phonero. Dersom du bruker datatrafikk i utlandet utenfor EU/EØS og Storbritannia for 600 kr i løpet av en kalendermåned blir tilgangen til data i utlandet sperret ut måneden. Tilgangen kan gjenåpnes via SMS ved behov, og det er mulig å tilpasse tjenestens innstillinger med SMS-koder.

Start og stopp tjenesten
  • Åpne for datatrafikk utenfor EU ut måneden: Send SMS FORTSETT UTLAND til 1999
  • Deaktivere tjenesten permanent: Send SMS STOPP KONTROLL til 1999
  • Re-aktivere tjenesten: Send SMS START KONTROLL til 1999

[fas fa-exclamation-circle] Advarsel: Ved deaktivering av tjenerster vil du ikke lenger motta noen varslinger om databruk i utlandet. Databruk i utlandet kan medføre svært høye kostnader og vi anbefaler alle våre kunder å benytte seg av tjenesten Datakontroll Utland.

Tilpasse sperregrensen

Som standard sperrer tjenesten for videre databruk i utlandet etter 600 kr i løpet av en kalendermåned. Det er også mulig å bestemme egne sperregrenser som passer ditt forbruk. Velg mellom sperregrense på 600 kr, 1000 kr, 2000 kr eller 5000 kr.

For å tilpasse sperregrensen send SMS UTLAND «VALGT BELØP» kr til 1999 (for eksempel UTLAND 2000kr)

Regionssperre

For ytterligere kontroll kan datatrafikk i utlandet sperres i forskjellige regioner. Det er mulig å sperre for datatrafikk utenfor EU/EØS i Europa, Nord Amerika, Sør Amerika, USA, Karibien, Afrika, Asia, Oseania og via Satellitt/skip.

  • For å sperre en region send SMS STENG «SONE» til 1999 (eks STENG AFRIKA)
  • For å åpne regionsperre igjen send SMS ÅPNE «SONE»  til 1999 (eks ÅPNE AFRIKA)

Kjøper du en av våre Surfepakker vil pakken overstyre regionsperren i sonen du har pakke. Når pakken er brukt opp blir sperren på nytt aktivert og du slipper unødvendige kostander.