Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Besøksregistrering har aldri vært mer aktuelt

Besøkregistrering er den ultimate løsningen for å holde orden på besøkende! Med et enkelt SMS-varsel, kan ansatte som forventer gjester bli varslet umiddelbart når besøket ankommer.

Med besøksregistrering fra Phonero kan du enkelt holde oversikt over alle besøkende til din bedrift. Gjestene dine kan selv sjekke inn og ut på nettbrett, PC eller hos en resepsjonist, deretter sendes en automatisk SMS-varsel til den ansatte.

Besøksregistrering er en tilleggstjeneste i Phonero Bedriftsnett. Tjenesten er enkel i bruk og krever lite vedlikehold, kontaktlisten oppdateres automatisk når man legger til eller fjerner brukere i katalogen.                                  

Det lille ekstra til din bedrift

Tjenesten inkluderer en komplett logg over tidligere besøk med informasjon om klokkeslett, dato, navn, telefonnummer og e-post til hver enkelt person som besøker bedriften. Via administrasjonspanelet kan du også definere om noen skal - og evt hvem som skal motta varsel ved besøk og manuelt sjekke inn og ut besøkende til din bedrift.

Les om hvordan du tar i bruk Phonero Besøksregistrering, flere innstillinger og print av besøkskort her.

Sett ditt preg

Skjermbildet for besøksregistrering kan tilpasses med et utvalg av bakgrunner i tillegg til bedriftens logo. Besøksregistrering har også støtte for å skrive ut besøkskort. De fleste nettbrett vil også ha støtte for å låse skjermbildet til Besøksregistreringen, slik at andre funksjoner ikke blir tilgjengelige for besøkende.

Hva er besøksregistrering?

Ordet i seg selv betyr at bedrifter eller virksomheter fører et register over besøkende. Slik at for eksempel et smitteverns-kontor kan kontakte nærkontakter om en gjest på et serveringssted har testet positivt på covid-19 (datatilsynet).

Personopplysninger

Registeret vil inneholde personopplysninger som navn og nummer, derfor kan du være trygg på at Phonero følger lover og regler rundt oppbevaring og behandling av disse opplysningene.

Følg oss på sosiale medier