Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Mer effektive og lønnsomme med Tale i Teams

Medarbeiderne i shippingselskapet Western Bulk blir mer effektive og lønnsomme med Tale i Teams fra Phonero.

- Før hadde vi ulike plattformer for intranett, chat, telefoni og samhandling. Nå er alt samlet i Teams. Oppsettet fra Phonero gir oss alt vi trenger for å jobbe effektivt sammen på tvers av landegrenser og tidssoner, sier Martin Hjelle, Head of Technology and Digital Strategy i Western Bulk.

Kampanje på Tale i Teams
Les mer og bestill her

Selskapet har 120 ansatte fordelt på seks lokasjoner i USA, Chile, Marokko, Sverige, Singapore og hovedkontoret i Oslo.

- Vi startet med Teams allerede i 2018, så vi var tidlig ute i forhold til en del andre. Det nyter vi godt av, spesielt i disse Corona-tider, når alle plutselig trenger Teams eller andre samhandlings-plattformer for å operere.

Martin Hjelle, Head of Technology and Digital Strategy i Western Bulk.

I fjor høst startet vi med implementering av telefoni, eller Tale i Teams, og vi fikk en løsning levert av Phonero som gjør at vi har alt vi trenger samlet på ett sted. Det fungerer utrolig godt, sier Hjelle.

Total telefoniløsning med Tale i Teams

Microsofts samhandlingsverktøy får stadig flere brukere. Teams lar mange samarbeide om dokumenter, chatte, snakke og ha videokonferanser, men kun til hverandre. Phonero tilbyr imidlertid Tale i Teams, en integrasjon med telenettet som gjør det mulig å ringe til hvem-som-helst fra Teams.

- Når du først jobber i Teams er det både praktisk og nyttig å ha en total telefoniløsning tilgjengelig. Med Tale i Teams kan du kombinere kraften i samhandlingsverktøyet med en telefoniløsning. Integrasjon av ekstern telefoni gjør Teams til den ultimate samarbeidsflaten, sier Tom Næss, produktsjef for Teams i Phonero.

 Martin Hjelle i Western Bulk er enig. Teams har endret arbeidshverdagen i shippingselskapet.

- Informasjon og kommunikasjon er nøkkelen i hva vi driver med. Verktøy som Teams og Tale i Teams fra Phonero gjør oss mer effektive og lønnsomme, sier Hjelle.

Kampanje på Tale i Teams
Les mer og bestill her

Tjenester som bare fungerer

- Teams er en viktig del av arbeidsdagen vår. Vi starter med avdelingsmøte på Teams, for å planlegge dagen og koordinere oss. Hva har skjedd i markedene? Hva er strategien vår for dagen? Alt bare funker. Vi er lite opptatt av hvorfor. Det skal bare funke, og det sørger Phonero for, sier Hjelle.

Western Bulk var en av de første kundene til Phonero på Tale i Teams.

- Det er alltid litt skummelt å være den første kunden på et produkt, men Phonero fikk oss raskt og godt opp i fart. Vi er imponert over møtet med en veldig profesjonell organisasjon som har hatt full kontroll på det tekniske, og som har støttet oss fullt ut i implementeringen og i driftsfasen. Vi er meget godt fornøyd, sier Hjelle.

Er du interessert i Tale i Teams? Phonero har nå en kampanje på tjenesten med fri etablering hos Phonero, lavere månedspris og avslag på veiledning og oppsett av Microsoft Office 365 hos Nettsoft.

Les mer om kampanjen her

Følg oss på sosiale medier