Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Viktig informasjon til deg som skal reise

Mobilnettet moderniseres - også i utlandet. Les mer om hva det betyr for deg som skal reise.

Mobilfrekvenser er en begrenset ressurs. Derfor er utfasingen av gammel teknologi viktig for å frigjøre plass til kraftig og moderne 4G og 5G-nett. Telia har allerede kommet langt i utviklingen av nytt moderne mobilnett, og nå følger operatører i utlandet etter.

Les mer om 5G-moderniseringen i Norge

Nedleggelse av 2G- og 3G-nett i USA

Phonero har avtale med nettverksleverandørene AT&T og T Mobile i USA. Dette sikrer at reisende i USA får tilgang til best mulig dekning over store deler av landet.

AT&T

Fra tirsdag 22. februar stenger AT&T 2G- og 3G-nettet. Dette skjer som et ledd i oppgraderingen til moderne 4G og 5G-nett. For å kunne ringe via mobilnettet til AT&T etter at 2G- og 3G-nettet stenges, er det nødvendig med en mobiltelefon som støtter 4G-tale.

De fleste mobiltelefoner lansert etter iPhone 6 i 2014 har støtte for teknologien, men hvis du har en eldre mobiltelefon og planlegger å reise til USA, er det lurt å være oppmerksom på at du må benytte deg av dekningen til T Mobile i USA for å kunne utføre anrop og sende tekstmeldinger. Se oversikt over alle mobiltelefoner som støtter 4G tale

Hvis du en mobiltelefon som kun støtter 2G og 3G vil du ikke være i stand til å koble til AT&T sitt mobilnett. Mobiltelefonen din vil da koble seg til T Mobile der de har dekning. De fleste mobiltelefoner lansert etter iPhone 5 i 2012 har støtte for 4G.

Les mer på att.com

T Mobile

Fra tirsdag 1. juli stenger T Mobile 3G-nettverket, men de beholder foreløpig 2G-nettet. Det betyr at du vil kunne ringe og sende meldinger via T Mobile sitt mobilnett selv etter at 3G-nettet stenges ned, selv om du har en eldre mobiltelefon som ikke støtter 4G-tale.

Les mer på t-mobile.com

Surfepakker i USA og resten av verden

Med mobilabonnement fra Phonero kan du bestille surfepakker med inkludert data for mer enn 60 destinasjoner.

I USA tilbyr vi surfpakke med 5 GB data i inntil syv dager. Surfepakke for USA kan enkelt bestilles i Ditt Phonero, hvor du kan betale med Vipps og velge mellom flere forskjellige datpakker.

Se våre priser i utlandet

Lyst på ny mobiltelefon?

Vi anbefaler alle å benytte seg av mobiltelefoner som støtter 5G. Med en mobiltelefon som støtter siste teknologi, er du klar for moderniseringen av mobilnettet og vil oppleve bedre dekning.

I nettbutikken til Phonero finner du et stort utvalg av mobiltelefoner og tilbehør. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og rentefri nedbetaling over 12, 24 eller 36 måneder for bedrifter.

Se utvalget i nettbutikken

Følg oss på sosiale medier