Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Phonerokunder får full 5G-fart i påskefjellet

I tide til påsketuristene inntar fjelldestinasjonene har Telia oppgradert mobilnettet med 5G flere steder. Golsfjellet, Hemsedal og Kvitfjell er blant områdene som nå har dekning fra Telias prisvinnende 5G-nett.

Som Phonerokunde nyter du godt av Telias 5G-utbygging! Du har nemlig full tilgang til nettet. Utbyggingen og moderniseringen av mobilnettet pågår for fullt, og hver uke blir nye basestasjoner oppgradert med ny 5G og enda bedre 4G. Nå har en rekke typiske påskeferiedestinasjoner fått ny 5G-dekning, samt mye bedre 4G-dekning.

Vi har sørget for 5G på Golsfjellet, i Gausdal, Hemsedal, ved Vestlia Resort på Geilo, på Kvitfjell og i Ringebu sentrum mot Frya, forteller Georg Svendsen, leder for infrastruktur i Telia Norge AS. – Både næringsliv og privatpersoner vil få glede av det nye og grensesprengende 5G-nettet. Enten det blir skiturer eller gaming i påsken, vil vårt 5G-nett sørge for en svært god brukeropplevelse, med høye hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning.

Telias nye og raske 5G-nett ble kåret til det mestvinnende mobilnettet i Norge innen 5G-opplevelser av mobilanalyseselskapet Opensignal, som måler faktiske brukeropplevelser i mobilnettene.*

Basestasjonene får i tillegg til 5G også oppgradert 4G, som gir økte hastigheter og doblet kapasitet i 4G-nettet. Det gir en enda bedre brukeropplevelse også for de som har telefoner som kun støtter 4G. Telia skal være først i landet med et nasjonalt 5G-nett i løpet av 2023, og allerede nå har halvparten av Norges befolkning tilgang til 5G der de bor.

Disse typiske vintersportdestinasjonene
har nå 5G fra Telia:

- Kvitfjell
- Golsfjellet
- Gausdal
- Geilo
- Ringebu
- Trysil
- Sjusjøen
- Hemsedal
- Hafjell
- Kongsberg
- Tryvann/Wyller
- Oppdal
- Myrkdalen/Voss
-Beitostølen
-Dagali
-Skurdalen
-Øyer
-Haugastøl
-Krøderen

Om 5G:

  • 5G gir høye hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning. Det nye mobilnettet er dermed perfekt tilpasset en hverdag med mye surfing, strømming og gaming.
  • 5G vil spille en avgjørende rolle i den videre digitaliseringen av Norge, mot et smartere, grønnere og bedre samfunn.
  • 5G-teknologien åpner opp for helt nye bruksområder for næringsliv, viktige samfunnsfunksjoner og i våre privatliv. Vi snakker om alt fra fjernstyrte og selvkjørende kjøretøy, til avanserte funksjoner og tjenester innenfor industri og helse, til helt nye spillopplevelser på mobiltelefonen.
  • Telias nye og raske 5G-nett ble nylig kåret til det mestvinnende mobilnettet i Norge innen 5G-opplevelser av mobilanalyseselskapet Opensignal, som måler faktiske brukeropplevelser i mobilnettene.
  • For å ta i bruk 5G-nettet trenger du et mobilabonnement fra Phonero, med 5G inkludert, og en smarttelefon som støtter den nye teknologien. Det finnes i dag flere 5G-telefoner på markedet, blant annet fra Apple, Motorola, OnePlus, Samsung og Sony.

*(Opensignal Awards – Norway: 5G Experience Report December 2021, basert på uavhengig analyse av mobilmålinger registrert i perioden 1. august til 29. oktober 2021 © 2022 Opensignal Limited).

Følg oss på sosiale medier