Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Telia og Phonero er vekstvinner i bedriftsmarkedet

Ferske tall fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet viser at Telia Bedrift og merkevaren Phonero er vekstvinner i bedriftsmarkedet. I tillegg til en vekst på mer enn 47 000 mobilabonnenter i fjor, er det tredje året på rad aktøren som vokser mest i bedriftsmarkedet.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) presenterte sist uke sin statistikk for Ekommarkedet 2021. Tallene viser at Telia Bedrift og Phonero har en vekst på mer enn 47 000 abonnement. Det betyr at Telia Bedrift og Phonero igjen er den aktøren i bedriftsmarkedet som vokser mest, og veksten er større enn alle de andre aktørene til sammen.

– Våre tjenester er selve grunnmuren i digitaliseringen hos våre kunder, og vi er stolte og ydmyke over at så mange bedrifter velger oss som sin kommunikasjonsleverandør, sier Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked.
– Vi har hatt en fantastisk vekst de siste par årene, og har vunnet tilliten til stadig nye aktører i offentlig og privat sektor.

I løpet av 2021 valgte flere store og samfunnskritiske aktører Telia og Phonero, blant annet Politiet, Utenriksdepartementet og Forsvaret. En stor del av veksten kommer imidlertid fra segmentet for små og mellomstore bedrifter.

– Vi er takknemlige for all tillit våre kunder viser oss og vi holder god fart i 2022 også. Vi er klare til å utfordre videre, og med ett av verdens beste mobilnett og våre offensive 5G-planer står vi bedre rustet enn noen gang til å støtte våre kunder på digitaliseringsreisen, sier Hillestad.

Følg oss på sosiale medier