Tale i Teams

Samhandlingsverktøyet Teams vinner stadig flere fans og brukere. Og hvorfor skal du fylle innboksen med vedlegg og ha ulike versjoner av dokumenter, når mange medarbeidere kan dele og samarbeide om dokumenter i Microsoft Teams?

3
4
2020
kl.
9:44 am

Teams-brukere kan også chatte, snakke og ha videokonferanser, men kun til hverandre. Phonero tilbyr imidlertid Tale i Teams, en integrasjon med telenettet som gjør det mulig å ringe til hvem-som-helst fra Teams.

- Når du først jobber i Teams er det både praktisk og nyttig å ha en total telefoniløsning tilgjengelig. Med Tale i Teams kan du kombinere kraften i samhandlingsverktøyet med en telefoniløsning, som gjør at du ikke lenger trenger en tradisjonell bordtelefon, sier Tom Næss, prosjektleder for Teams i Phonero.

Tale i Teams inkluderer samtaler til norske mobilnummer og norske geografiske nummer.

Tale i Teams kan integreres med Phonero Bedriftsnett slik at bedriftens Teams-brukere fremkommer i bedriftskatalogen, både på sentralbordet og i mobilappen. Tale i Teams kan også kobles sammen med en eksisterende mobilbruker til en One Number-løsning. Da velger du selv oppsett for innkommende anrop og visningsnummer ved utgående samtaler.

Du kan lese mer om Tale i Teams her.

- Tale i Teams er den enkleste veien fra Teams og inn i telenettet. Tjenesten er blitt utrolig populær i det siste, og tilbakemeldingene fra brukerne er utelukkende positiv. Integrasjon av ekstern telefoni gjør Teams til den ultimate samarbeidsflaten, sier Næss.