Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Spar penger med Smart Mobilkjøp

Med Phoneros smarte løsning for kostnadsdeling kan bedriften enkelt spare penger og kutte kostnader ved kjøp av nye telefoner.

Phonero ser alltid etter smarte måter kundene våre kan spare penger på, og nå har vi lansert en ny og enkel løsning for bedrifter som ønsker forutsigbare og lavere kostnader ved kjøp av mobiltelefoner til de ansatte. 

Ansatte ønsker seg dyre mobiltelefoner

Prisene på mobiltelefoner har steget mye de siste årene. Hvis man sammenligner prisene på iPhone i 2020 og ti år tilbake i tid, ser vi faktisk at prisene for toppmodellene har økt med mer enn 100 %. Det kan skape utfordringer for bedrifter som ønsker å ta sunne økonomiske valg og samtidig ha fornøyde ansatte.

For bedriften finnes det mange mobiltelefoner på markedet til lavere priser som fungerer utmerket til jobbrelatert bruk, men de ansatte ønsker seg gjerne toppmodeller og det siste innen kamerateknologi, skjerm og annen maskinvare.

iPhone 11 Pro Max koster mer enn 13.000,- med største lagringskapasitet

Ofte kan resultatet være at ansatte må finne seg til rette med en mobiltelefon som er dårligere enn den de egentlig vil ha, eller at bedriften legger ut for en dyrere mobiltelefon og påtar seg oppgaven med å trekke deler av kostnaden av på lønna, noe som krever manuelt arbeid og kan generere spørsmål fra ansatte til lønningsavdelingen.

Del kostnaden med Phonero Smart Mobilkjøp!

Heldigvis finnes det nå en bedre og enklere løsning, nemlig Phonero Smart Mobilkjøp.

Med Phonero Smart Mobilkjøp kan bedriften sette regler som bestemmer hva ansatte får lov til å handle for og hvor ofte de kan kjøpe ny telefon. I tillegg kan ansatte som ønsker det selv betale eventuelt mellomlegg for å oppgradere til en dyrere mobiltelefon enn det som er tillatt innenfor bedriftens beløpsgrense.

Kostnadsdelingen skjer ganske enkelt via Vipps direkte i nettbutikken, og det er ingen behov for lønnstrekk eller manuelt arbeid involvert. Dermed sparer bedriften kostnader, samtidig som de ansatte får telefonene de ønsker seg på en veldig enkel måte.

Les mer om Phonero Smart Mobilkjøp

Phoneros nettbutikk

Phonero tilbyr et rikt utvalg av mobiltelefoner og tilbehør til konkurransedyktige priser med rask levering. Sjekk utvalget i Phoneros nettbutikk.

Følg oss på sosiale medier