Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Skal du på utenlandsreise?

Etter en lang periode med stengte landegrenser er det mange som nå benytter seg av gjenåpningen til å ta en utenlandsferie.

Er du en av dem som har mobilabonnement gjennom jobben? Da kan det være lurt å være oppmerksom på hva som egentlig er reglene for bruk av mobil i utlandet.

Bruk mobilen som hjemme i EU/EØS

Alle abonnement med inkludert trafikk kan brukes som hjemme dersom du er på reise i EU/EØS eller Storbritannia. Det vil si at dersom du ferdes i et EU/EØS-land eller Storbritannia og ringer eller sender SMS derfra til norske nummer samt bruker data vil ikke dette koste noe ekstra (husk: Gjelder bruk i EU/EØS land og ikke til EU/EØS land fra Norge).

Sperre for skip

Data på skip og satellitt regnes ikke som EU/EØS (Selv om du for eksempel reiser med ferje mellom Norge og Danmark). Det betyr at prisene her kommer utenfor inkludert bruk, og disse er gjerne høyt priset. For å unngå overraskelser på fakturaen anbefaler vi å aktivere «SPERRE FOR SKIP» på alle bedriftens abonnement. Dette kan du gjøre selv i appen Ditt Phonero. Les mer om sperre for skip her.

Surfepakker

Vi tilbyr Surfepakker for mange reisemål utenfor EU. Pakkene varer i syv dager og kan enkelt bestilles i Ditt Phonero med Vipps-betaling. Da slipper du også å tenke på at sjefen syns du har brukt for mye data på ferie. Les mer om Surfepakker i utlandet.

Datakontroll Utland

Datakontroll Utland er inkludert i alle abonnement fra Phonero. Dersom du bruker datatrafikk i utlandet utenfor EU/EØS og Storbritannia for 680 kr inklusive mva (tilsvarende 50 euro + mva) i løpet av en kalendermåned blir tilgangen til data i utlandet sperret ut måneden. Tilgangen kan gjenåpnes via SMS ved behov, og det er mulig å tilpasse tjenestens innstillinger med SMS-koder. Les mer om Datakontroll utland

Følg oss på sosiale medier