Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Phonero er en kundefavoritt i 2022

Hvert år kårer bytt.no kundefavoritter basert på over 60 000 verifiserte brukeromtaler. Phonero er kåret til favoritt for fjerde året på rad.

Bytt.no er en viktig tjeneste for alle som ønsker å sammenligne leverandører, dele sine egne erfaringer og lese hva andre har efart. Med over 2,5 millioner årlige besøkende og hele 16 000 delte erfaringer i 2022 om over 300 selskaper fordelt på 18 ulike bransjer, er bytt.no blitt en av de største portalene for sammenligning av tjenester i markedet.

Svært mange Phonerokunder har delt sine erfaringer på bytt.no i 2022. Det har resultert i at Phonero har en totalvurdering på 4,5 av 5 stjerner og utmerket tilbakemelding på kundetilfredshet og kundeservice. Hele 81 % av alle som har lagt inn erfaring anbefaler Phonero, og det er vi veldig stolte av.

For å oppnå tittelen kundefavoritt, må et selskap ha en gjennomsnittlig totalvurdering på minst 4 av 5 stjerner ved årsslutt, og minst 100 omtaler i løpet av det siste året. Phonero klarte dette med god margin, og er for øvrig den eneste mobiloperatøren for bedrifter som oppnådde kriteriene for kundefavoritt i 2022.

Tusen takk til alle kunder som har tatt seg tid til å skrive omtaler! Vi setter stor pris på både ris og ros, og bruker disse aktivt for å bli bedre.

Kundefavoritt for fjerde året på rad

Dette er fjerde året på rad Phonero er kåret til kundefavoritt. Kåringen beviser at vi lykkes i satsningen for å gjøre mobiltelefoni enkelt og rimelig for norske bedrifter og offentlig sektor. Vi skal fortsette å skape en bedre hverdag for hele bedriften, og takker alle som har gitt oss både positive og negative tilbakemeldinger.

Les mer om kåringen på bytt.no

Følg oss på sosiale medier