Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Trimtex blir mer selvhjulpne med Din Bedrift-portalen fra Phonero

- Phoneros Din Bedrift gir meg oversikten jeg trenger, og kontrollen jeg alltid har ønsket å ha fra en teleoperatør, sier Asbjørn H. Sundodden, økonomisjef i Trimtex.

Selskapet er blant kundene som denne våren har vært pilotbrukere av Phoneros nye gjør-det-selv-løsning Din Bedrift. Sundodden og kollegaene har kommet med konkrete innspill og ønsker, og er svært fornøyd med det endelige resultatet.

- I Trimtex har vi et stort ønske om å være mest mulig selvhjulpne, derfor er Din Bedrift midt i blinken for oss.

Om jeg tidligere skulle fylle på data, opprette et nytt abonnement eller hjelpe noen som hadde glemt PIN-koden, var dette selvsagt fullt mulig, men gjerne litt tungvint. Nå kan jeg raskt og enkelt ordne alt på egen hånd, uten å styre for mye eller gå veien om kundeservice

Asbjørn H. Sundodden økonimosjef Trimtex

Det nordiske konsernet har sitt hovedkontor i Lillesand. Herfra leverer Trimtex trenings- og konkurranseklær av høy kvalitet til individuelle idretter som sykling, løping, triatlon, orientering og langrenn. Alt under eget merkenavn. Konseptet er unik design i suveren kvalitet, akkurat slik kunden vil ha det.

Startet i garasjen

- Gründeren bak Trimtex heter Harald Augland, og han var i sin ungdom en ivrig orienteringsløper. I tillegg hadde han god erfaring med søm og produksjon, forteller Sundodden.

Augland syntes orienteringstøyet var nitrist, både når det gjelder design og materialvalg. Det var heller ingenting ved klærne som skilte de ulike klubbene fra hverandre. Sånn fikk han altså ideen til solide overtrekksdresser i klubbens egne farger, og han startet opp med å lage dem hjemme i garasjen.

Det lille ekstra

I dag driver Trimtex sine 30 ansatte i Norge først og fremst med salg, mens produksjonen er lagt tilEstland. Årlig omsettes det for 160 millioner kroner, hvorav cirka 50 prosenter på hjemmebane.

- Vi leverer tøy som brukes av verdensmestere, landslag i orientering og triatlon, samt store klubber innen ski og friidrett. Målet vårt er OL-gull på et Trimtex-bryst i 2021, sier Sundodden.

Trimtex skal være utfordreren i markedet som aldri hviler, men som alltid tilpasser seg og gir det lille ekstra i alle ledd, forteller han. Sånt forplikter.

Alt på ett sted

- Vi må jobbe effektivt, og vi må bruke tiden vår på det vi kan aller best. Derfor er det så godt å ha Din Bedrift-løsningen i ryggen. Den sparer oss nemlig for mange tidstyver i løpet av en travel arbeidsdag, sier Sundodden.

Med sitt nye verktøy kan han nå administrere Trimtex’ telefoniløsning kun ved hjelp av noen få tastetrykk på datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Startsiden gir ham umiddelbar oversikt over mulige gjøremål, samt oversikt over alle ansatte i bedriften.

- Her har jeg alt på ett sted. Jeg kan for eksempel se hvilke abonnementer som er aktive, hvor stort den enkeltes forbruk er, og hvem som har for liten eller for stor datapakke. Jeg kan også gjøre nødvendige endringer, akkurat når det passer meg.

Vi har blant annet mange ansatte som er glade i å ta seg en tur til Danmark i ny og ne. Så her forleden sperret jeg av for databruk på skip slik at ingen av dem skal gå på en økonomisk smell under overfarten.

Oversikt og kontroll på kostnadene

Som pilotbruker av Din Bedrift har han testet ut løsningen over flere måneder, og dommen er klar:

- Jeg setter stor pris på at vi i Trimtex blir involvert i tjenesteutviklingen fra Phonero. Det viser at de er opptatt av å lytte til kundene sine og ta hensyn til deres meninger. Og for vår del har dette blitt et flott resultat. Din Bedrift gir meg den oversikten jeg trenger, og den kontrollen jeg alltid har ønsket å ha fra en teleoperatør, sier Sundodden.

🠪 Logg inn i Din Bedrift
🠪 Les mer og se film om Din Bedrift

Følg oss på sosiale medier