Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Oslo kommune velger Phonero

Oslo kommune har valgt Phonero som leverandør av fast- og mobiltjenester. Med over 50 000 ansatte er Oslo kommune en av landets største arbeidsplasser, og blir nå en av Phoneros største kunder.

-Vi er stolte over at Oslo kommune har valgt Phonero som leverandør av telefonitjenester, sier Åsa Lunde, leder i Phonero. - Med nesten 40 000 SIM-kort fordelt over 15 bydeler, blir Oslo kommune vår største kunde. Det er en glede å kunne ønske dem velkommen til oss, og vi kommer til å strekke oss langt for å sikre at de blir fornøyde.

Oslo kommune er opptatt av digital transformasjon og leverer et stort spekter av tjenester som hjemmebaserte tjenester, tekniske tjenester og digitale løsninger. Nå håper Phonero at deres moderne teknologi kan bidra til at Oslo kommune kan løse viktige samfunnsoppdrag på en effektiv måte.

-Vi ser frem til å introdusere Oslo for vår prisvinnende infrastruktur som er selve grunnlaget for alt som skal effektiviseres i vår digitale tidsalder, sier Lunde.

Omfattende logistikk

Lunde understreker hvor viktig leveransen er for Phonero – Vi har alltid høyt kundefokus, og jobber hardt for å gjøre overgangen problemfri. Avtalen omfatter omlag 31 000 mobilabonnement, 5 000 M2M/IoT og 1 000 mobile bredbånd, inkludert 16 000 brukere med Bedriftsnett. -Med en kunde på denne størrelsen er logistikken omfattende og det er viktig at vi har kontroll på alle detaljene, sider Ingvill Tjernø, prosjektleder for leveranse av Oslo Kommune -At Oslo kommune velger oss viser at vi er en kvalitetsleverandør for kunder i alle størrelser, også til de store og komplekse organisasjonene.

– Det er faktisk første gang Oslo kommune bytter leverandør på telefonisiden, så jeg er veldig spent, sier avdelingsdirektør Gunnar Wedde i Konsernservice i Oslo kommune.

– Phonero leverte et godt tilbud og har gitt svært godt inntrykk så langt i prosessen. Vi gleder oss veldig til å utforske mulighetene den nye avtalen gir.

Sterk posisjon i offentlig sektor

Offentlig sektor står for en høy andel av Phonero sin kundebase. Phonero har over 100 kommuner og fylkeskommuner som kunder, i tillegg til Statens innkjøpssenter med sine 107 statlige virksomheter, samt Politiet og Forsvaret. – Vi viser gang på gang at vi har en svært sterk posisjon og er en solid leverandør i offentlig sektor, understreker Lunde.

Følg oss på sosiale medier