Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Oppgraderinger i Phonero Bedriftsnett

Vi i Phonero lager stadig nye smarte funksjoner i produktene og tjenestene vi leverer. Nå kommer en ny oppgradering i Phonero Bedriftsnett.

Siste oppgradering ble tilgjengelig 11. mai 2023. Dette er nyhetene.

Aktiver integrasjoner fra A til Å

Vi har gjort det enda enklere å ta i bruk de smarte integrasjonene mot Microsoft Exchange, Teams og Active Directory. Det er nå mulig å aktivere integrasjonene og fullføre hele oppsettet via administrasjonsgrensesnittet i Phonero Bedriftsnett.

Kom i gang med Microsoft integrasjoner

Opprett passive brukere i Bedriftsnett via Active Directory-integrasjonen

Mange bedrifter har flere brukere i AD enn i Bedriftsnett. Nå blir det mulig å vise disse brukerne i Bedriftsnettet, slik at man kan søke dem opp via sentralbordet og mobilappen, sette over samtaler og ringe til dem. Med dette gir bedriftskatalogen i Bedriftsnett en komplett oversikt over alle ansatte.

Les mer om Microsoft integrasjonene

Bli automatisk logget ut av kø ved møter

Mulighet til å bli automatisk logget ut av køer ved møter er etterspurt blant bedriftene som har valgt Microsoft Exchange-integrasjon i Bedriftsnett. Funksjonen har blitt testet av utvalgte, og nå er vi veldig glade for å gjøre den tilgjengelig for alle bedrifter.

Med utlogging av kø ved statusendring, som er tilgjengelig via min profil i Bedriftsnett, kan du velge å bli logget ut av kø ved for eksempel bytte av status til møte. Du kan også selv velge om du skal bli logget inn igjen automatisk etter at møtet er ferdig og tilgjengelighetsstatusen settes tilbake til ledig, eller om du vil logge inn igjen selv.

Nytteverdien av denne funksjonen blir enda høyere med en integrasjon mot Microsoft Exchange eller Google Calendar, som gjør det mulig å bytte status til møte automatisk ved hendelser i kalenderen.

Enklere meldingsmodul

Fra før har det vært enkelt å sende SMS til grupper med ansatte med få klikk basert på avdeling, stillingstittel eller kømedlemskap. Nå utvider vi denne tjenesten og gjør det mulig å sende SMS til alle ansatte samtidig, eller til grupper med ansatte basert på verdier lagret i felt 1, felt 2 og tags, samt til passive brukere som kan opprettes via en Microsoft Active Directory-integrasjon.

Legg for eksempel til kontorets lokasjon i felt 1 på alle brukere, så er det enkelt å sende SMS til alle kolleger ved Oslo-kontoret ved behov.

Elementer for agenter i statistikkmodulen

Dashboardet i Bedriftsnett gjør det enkelt å se statistikk som antall samtaler inn til køer. Nå gjør vi det også enkelt å se antall samtaler ut fra og inn til agenter i dashboardet. De nye elementene kan enkelt legges til på eksisterende dashboards, og du kan selv velge hvilke agenter du skal se tall for, samt ønsket periode tilbake i tid.

Egendefinerte kolonner i detaljerte kørapporter

De detaljerte kørapportene er allerede veldig detaljerte, og lar deg følge med på ting som gjennomsnittlig etterbehandlingstid, antall samtaler besvart og antall samtaler plukket. Nå gjør vi det også mulig å se følgende detaljer hvor X er antallet sekunder statistikken skal telle for.

  • Besvarte samtaler, vent under X sekunder.
  • Besvarte samtaler, vent over X sekunder.
  • Ubesvarte samtaler, vent under X sekunder.
  • Ubesvarte samtaler, vent over X sekunder.

Denne funksjonen er perfekt for bedrifter som for eksempel ikke vil regne tapte anrop som har ventet under 10 sekunder i kø som ubesvarte.

Følg oss på sosiale medier