Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Oppgraderinger i Phonero Bedriftsnett

Effektiviser arbeidshverdagen med siste versjon av Phoneros statusintegrasjon mot Microsoft Teams - og få alltid oppdatert Bedriftskatalog med integrasjon mot Microsoft Active Directory office 365.

I september oppgraderer vi nok en gang Phonero Bedriftsnett med ny funksjonalitet. Her er en oversikt over de viktigste endringene.

Microsoft Teams-statusintegrasjon

Før sommeren lanserte vi første versjon av vår statusintegrasjon mot Microsoft Teams. Denne viser kollegers Teams-status i Bedriftskatalogen som er tilgjengelig i sentralbordet og mobilappen.

Nå lanserer vi andre versjon som inneholder flere forbedringer.

  • Støtte for toveissynkronisering av status mellom Teams og Bedriftsnett. I tillegg til at Teams-statusen vises i Bedriftskatalogen, vil du nå kunne bestemme om ansattes mobilstatus (ledig eller opptatt) skal påvirke statusen i Teams. Dersom denne funksjonen aktiveres vil du få rød status (opptatt) i Teams når du sitter i en mobilsamtale, og på den måten kan du unngå unødvendige forstyrrelser.
  • Mulighet for å se status på integrasjonen på hver enkelt bruker i Bedriftskatalogen.
  • Mulighet for å se brukere uten e-postadresser fra brukeroversikten til integrasjonen, slik at det blir enklere å identifisere hvilke brukere som mangler e-postadresse for synkronisering av status.
  • Mulighet for synkronisering av Teams-status mot mer enn 650 brukere ved å legge til flere integrasjonsbrukere. For hver integrasjonsbruker som legges til øker antallet brukere med 650.

For å aktivere eller deaktivere samtalestatus i Teams gå til https://bn.phonero.no, fra hovedmenyen øverst til venstre velger du integrasjoner og deretter fanen Teams. Klikk på integrasjonen du vil redigere og bruk av/på-knappen for oppdater samtalestatus i Teams.

Les mer og bestill tilgang til integrasjonen her.

Med siste versjon av statusintegrasjonen mot Microsoft Teams vises ansatte som opptatt når de sitter i en mobilsamtale

Microsoft Active Directory for Office 365 (Azure AD)

Vi har også lansert en helt ny versjon av vår integrasjon mot Microsoft Active Directory med støtte for Office 365 (Azure AD). Denne integrasjonen lar deg oppdatere detaljer som navn, e-postadresse ogstillingstittel i Bedriftskatalogen helt automatisk. På den måten kan du sørge for at Bedriftsnett alltid inneholder en fullstendig oppdatert Bedriftskatalog uten at du trenger å løfte en finger.

Integrasjonen er tilgjengelig fra hovedmenyen øverst til venstre i Bedriftsnett og via menyvalget for integrasjoner.

Les mer og bestill tilgang til integrasjonen her.

Utover de nye oppgraderingene av integrasjonene mot Microsoft inneholder siste versjon av Bedriftsnett en rekke feilrettinger og stabilitetsforbedringer som gjør opplevelsen enda bedre.

Følg oss på sosiale medier