Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Offshore Tampnet Surfepakke

Som Phonerokunde får du tilgang til Tampnet og deres overlegne mobilnett i hele Nordsjøen.

Hva er inkludert?

Surfepakken inkluderer 1 GB data for bruk i hele Tampnet sitt mobilnett og varer i syv dager eller til pakken er brukt opp.

Unikt tilbud i markedet gir full kontroll!

Ikke nok med at Tampnet er ledende på nett i Nordsjøen. I kombinasjon med Phoneros smarte kostnadskontroll blir tjenesten helt unik. Når man ferdes i Nordsjøen er det fort at mobilen kan plukke opp signaler fra andre nett, det kan for eksempel være fra skip, ferjer, satellitt eller lignende. Dette kan fort bli en kostbar affære, men med Phoneros sperretjeneste for Skip/Satellitt utelukker du automatisk denne faren, og har du bestilt Tampnet Surfepakke vil du kun bruke av denne og ingenting annet.

Bestilling

Bestilling av Offshore Surfepakker gjøres enkelt av den ansatte i appen Ditt Phonero eller av bedriftens administrator i Din Bedrift. Bedriften kan på forhånd definere om dette er noe den ansatte skal dekke selv - for eksempel med Vipps, eller om Bedriften skal dekke denne type pakker. Dette defineres av administrator i Din Bedrift og kan gjøres enkeltvis eller avdelingsvis.

Følg oss på sosiale medier