Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Ny kalenderintegrasjon i Bedriftsnett

Med vår nye kalenderintegrasjon mot Microsoft Exchange får bedriften bedre kontroll og oversikt over oppsett og innstillinger

I starten av desember ble siste versjon av integrasjonen mot Microsoft Exchange tilgjengelig i Bedriftsnett. Her er en oversikt over endringene.

Enklere å komme i gang

Med det helt nye administrasjonsgrensesnittet er det enkelt å ta i bruk integrasjon mot Microsoft Exchange. Fra hovedmenyen øverst til venstre finner du nå integrasjoner som et eget menyvalg, og via fanen kalender og oppsett kan bedriftens administrator selv legge til nødvendige detaljer for å aktivere integrasjonen.

Enklere å styre innstillinger

Via grensesnittet i Bedriftsnett kan bedriftens administrator nå selv velge hvilke type hendelser i Exchange som skal synkroniseres og vises i Bedriftsnett, og det er lagt til mulighet for å bestemme om man skal vise emnefelt og lokasjon i sentralbordet og mobilappen eller ikke.

Her kan man også velge om tilgjengelighetsstatusen i Bedriftsnett automatisk skal oppdateres basert på forskjellige statuser i Exchange, og om private hendelser skal inkluderes i synkroniseringen eller ikke.

Oversikt over alle brukere

Se status for integrasjonen på hver enkelt bruker, synkroniser kalender nå og stopp synkronisering på enkeltbrukere som ikke skal vise kalenderen i sentralbordet.

Få kalendersynk automatisk på nye brukere

Med integrasjon mot Active Directory blir bedriftskatalogen i Phonero Bedriftsnett automatisk oppdatert med riktig epostadresse, stillingstittel, avdeling og lignende. Med riktig epostadresse får nye brukere automatisk kalendersync etter at du legger til et nytt mobilabonnement i Din Bedrift. Microsoft Active Directory-integrasjon er tilgjengelig via hovedmenyen øverst til venstre og menyvalget integrasjoner.

Integrasjonen er en del av Phonero sin pakke med integrasjoner mot Microsoft, som gir en bedre hverdag for alle ansatte via flere nyttige funksjoner.

  • Bli opptatt på mobilen når du er opptatt i møter
  • Svar mobil- og køsamtaler fra bedriftsnett direkte i Teams
  • Se kollegers Teams- og Outlook-status i Bedriftskatalogen

Les mer om Microsoft Integrasjonene.

Følg oss på sosiale medier