Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Gjør et Smart Valg i år og kjøp en litt brukt mobil

Med nyheten Smart Valg fra Phonero kan du spare tusenlapper ved å kjøpe en litt brukt mobil med samme trygghet og garanti som på en helt ny mobil.

Helt nye mobiltelefoner blir dyrere og dyrere for hvert år som går. Samtidig er forskjellene mellom årets og fjorårets nyheter ikke nødvendigvis kjempestore. Derfor lanserer vi nå Phonero Smart Valg, slik at du kan kjøpe en litt brukt mobil med to års garanti, og få samme trygghet som ved kjøp av en helt ny mobil men til en lavere pris.

Mer bærekraftig

Visste du at hvis vi i snitt hadde beholdt mobiltelefonen i ett år lenger i Europa, kunne vi spart CO₂-utslipp tilsvarende det én million fossilbiler slipper ut i året? Det forteller en undersøkelse utarbeidet av European Environmental Bureau.

I Norge bytter vi ut mobilen i snitt hvert tredje år, i følge fagbladet Elektronikkbransjen. Det er en økning og forbedring fra tidligere, men med tanke på kvaliteten og teknologien i nyere mobiltelefoner kunne vi beholdt mobiltelefonene enda lenger.

Dersom du velger en Smart Valg-mobil bidrar du til å redusere miljøavtrykket ved å øke levetiden til fullt fungerende gode mobiltelefoner som fortjener et lenger liv før de resirkuleres.

Smart Valg-mobilene leveres i en miljøvennlig og resirkulerbar eske, uten lader, kabel eller hodetelefoner for å sikre lavest mulig pris og miljøavtrykk.

Grundig kvalitetssjekk

Alle mobiltelefoner i Smart Valg gjennomgår en grundig kvalitetssjekk før de blir tilgjengelig for salg i nettbutikken. I tillegg leveres mobilene med to års garanti, slik at du kan være helt trygg på at du blir fornøyd med din litt brukte mobiltelefon.

Kvalitetssjekken består av fysiske og tekniske tester, hvor alt fra knapper, skjerm, kamera og høytaler testes grundig. Samtidig sikrer vi at alt innhold fra tidligere eier slettes og at mobiltelefonen ikke er operatørlåst.

Les mer om kvalitetssjekken

Dette er Smart Valg

En litt brukt mobil som har gjennomgått en grundig kvalitetssjekk for å sikre at du blir fornøyd.

  • Leveres med to års garanti.
  • Pakkes i en resirkulerbar eske.
  • Inkluderer ikke kabel, lader eller hodetelefoner.
  • Kan kjøpes med eller uten rentefri nedbetaling.

Les mer om Smart Valg

Les mer om rentefri nedbetaling

Sjekk utvalget i nettbutikken

Følg oss på sosiale medier