Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Spar penger og miljø med brukt mobil

I dagens samfunn er bærekraft og økonomisk ansvarlighet viktigere enn noensinne. Som en bedrift kan man spille en aktiv rolle i å ta vare på miljøet og budsjettet ved å ta smarte valg.

Phonero har lansert et spennende alternativ som både gir lavere priser for kjøp av mobiler og som er bra for miljøet. Ved å velge litt brukte mobiler i Phoneros nettbutikk tar man et miljøansvar samtidig som man sparer tusenlapper som heller kan brukes til bedre formål enn kjøp av nye mobiler.

Mer bærekraftig

Ved å velge brukte mobiler fra Phonero bidrar man til å redusere elektronisk avfall og dermed miljøavtrykket. Dette bidrar til å bevare naturressurser, redusere energiforbruket og utslippene forbundet med produksjon og transport av nye mobiler.

Lavere pris

I tillegg til de positive miljøeffektene, er brukte mobiler også en god måte å spare penger på. Tusenlappene som spares på å velge litt brukte mobiler kan jo brukes på ting som gir bedre avkastning for bedriften.

Mens en helt ny vanlig iPhone 14 koster 8 390,- og en helt ny Phone 13 koster 7 430,-, betaler man følgende for litt brukte Smart Valg-mobiler fra Phonero:

  • Spar litt med en litt brukt iPhone 13 til 6 710,-
  • Spar mer med en litt brukt iPhone 12 til 5 110,-
  • Spar mye med en litt brukt iPhone 11 til 3 830,-

En litt brukt mobil med to års garanti

Alle Smart Valg-mobilene til Phonero har gått igjennom en grundig kvalitetssjekk, og alt fra kamera til fingeravtrykkleser og høyttaler er nøye kontrollert. Derfor gir Phonero også samme garanti som ved kjøp av helt ny mobiltelefon for å sikre at du blir fornøyd.

I tillegg varer mobilene lenge. Apple tilbyr oppdateringer til mobilene sine i rundt seks år etter lansering, og en iPhone 11 vil derfor kunne motta oppdateringer helt frem til 2025.

Fornøyde med Smart Valg-mobiler

Snømyra barnehage valgte litt brukte mobiltelefoner fra Phonero, og forteller dette: Litt brukte mobiltelefoner var perfekt for oss siden vi sparte penger sammenlignet med helt nye mobiler. Samtidig var det viktig at vi fikk gode mobiler vi kan bruke lenge. Vi ville ikke kjøpt brukt om det ikke ga oss en oppgradering i forhold til det vi hadde fra før.

Se utvalget av litt brukte Smart Valg-mobiler

Følg oss på sosiale medier