Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Fire triks som gjør deg mer effektiv med iPhone 12

Ny iPhone 12? Da er du allerede på god vei mot en mer effektiv arbeidshverdag – Her er fire smarte tips som gjør det enda eklere!

Hold inne mellomrom for å bevege markøren

Opplever du noen ganger at det sniker seg inn en skrivefeil et sted i teksten når du skriver epost? Å navigere markøren til riktig sted i eposten for å korrigere feilen kan være en smertefull affære. Heldigvis finnes det et smart triks som gjør det mye enklere.

Hold inne mellomrom-tasten til tastaturet blir blankt. Tastaturet blir da til en styreflate, og du kan bruke fingeren til å navigere markøren dit du vil ha den.

Last ned Microsoft Outlook e-post-app

Apple Mail kommer ferdig installert på iPhone og er sansynligvis en av verdens mest brukte e-postapplikasjoner, men det er langt fra den beste appen til formålet.

Dersom du jobber for en bedrift som bruker Microsoft Exchange eller Office 365 bør du laste ned Microsoft Outlook, som gir deg bedre kontroll på innboksen og en rekke ekstra funksjoner du ikke finner i Apple Mail.

E-post-appen har et enkelt og brukervennlig design, og har en rekke nyttige funksjoner som enklere håndtering av vedlegg fra for eksempel OneDrive, innebygget kalender uten behov for ekstra oppsett og swipe-funksjoner som gjør det enkelt å for eksempel arkivere e-post raskt.

Appen fungerer også dersom du bruker en Outlook, Hotmail, Gmail, Yahoo Mail eller iCloud-epostadresse.

Lyst på iPhone 12?

Phonero har rask levering og tilbyr faktura på hele beløpet eller rentefri nedbetaling over 12, 24 og 36 måneder. Les mer og bestill i nettbutikken.

Les mer og bestill
iPhone 12 i Phonero Nettbutikk

Phonero Bedriftsnett Mobilapp

Phonero Bedriftsnett mobilapp gir deg mer kontroll på arbeidshverdagen. Appen gir deg blant annet full oversikt over innkommende og utgående samtaler, både ubesvarte og besvarte uavhengig om de har ringt på telefonen eller ikke, mulighet til å viderekoble samtaler mens du er opptatt, lagre jobbrelaterte kontakter og endre visningsnummeret for utgående samtaler.

Du får også automatisk nummeroppslag, som betyr at du ser hvem som ringer deg før du svarer telefonen, og kan unngå å svare samtaler du ikke trenger.

Appen er tilgjengelig for alle med Phonero-abonnement og tjenesten Phonero Bedriftsnett.

Last ned
Phonero Bedriftsnett for iOS

Lag et hotspot med et passord du husker

Med iPhone 12 er det kjempeenkelt å dele internett fra mobilabonnementet ditt med datamaskiner, nettbrett og andre mobiltelefoner.

Legg inn et eget nettverksnavn og et eget passord, så blir det enda enklere å koble til enhetene du vil ha på nett.

For å endre navnet på Wi-Fi nettverket gå til

Innstillinger - Generelt - Om - Navn

Standardnavnet her er «Ditt Navn's iPhone», men du kan endre det til hva som helst og navnet du velger her vil være navnet på Wi-Fi-nettverket.

For å endre passordet på nettverket gå til

Innstillinger Delt internett

Trykk så på Wi-Fi-Passord for å legge inn et nytt passord på nettverket.

Husk at det går mye data når man deler internett med andre enheter! Heldigvis er det enkelt å følge med på databruken via Ditt Phonero, hvor du også kan fylle på ekstra data og kjøpe Databoost.

Last ned
Ditt Phonero for iOS

Følg oss på sosiale medier