Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Nå kan du få opptil fire DataSIM på ett og samme mobilabonnement

Flere "dingser" med støtte for SIM-kort gir også et økt behov for flere DataSIM. Vi i Phonero utvider derfor tilbudet vårt til å ha opptil 4 DataSIM knyttet mot ett og samme mobilabonnement.

Mer mobile

Vi har sett at behovet for ekstra DataSIM har vært økende den siste tiden. Dette henger sammen med at flere og flere mobile enheter blir levert med støtte for SIM-kort.

Der det tidligere kanskje bare var mobilen som trengte SIM-kort, ser vi nå at både nettbrett, smartklokker, PCer, mobile rutere, biler og mye mer har støtte for SIM-kort.

Nå gir vi alle Phonero kunder muligheten til å ha opptil fire DataSIM - i tillegg til sitt HovedSIM. Dermed kan du samle alle enhetene dine på ett og samme mobilabonnement. Det er både sikkert og forutsigbart. Bare husk at jo flere datakort og mobile enheter - desto mer mobildata vil du ha behov for. Vi har et stort utvalg abonnement som passer de fleste behov her.

Tre grunner til hvorfor du bør bruke DataSIM:

1. Noe er faktisk bedre på større skjerm

Det kan være regninger eller streaming på PCen, eller Teams møter og nettshopping på nettbrettet. Med et ekstra datakort kan du dele datapakken din på flere enheter og du er umiddelbart på nett uten å måtte koble deg til WiFi, som ofte kan være usikkert, eller dele internett fra mobilen.

2. Fantastisk dekning og hastighet i Norges mestvinnende 5G-nett

Telia leder utbyggingen av 5G og allerede nå har 2 av 3 nordmenn tilgang til 5G-nettet. 5G byr på høye hastigheter og stor kapasitet. Samtidig som 5G-nettet bygges ut moderniseres også hele 4G nettet. Det vil si at hele mobilnettet nå er svært robust og vil i mange tilfeller kunne overta for et vanlig hjemmenett. Med ett DataSIM i dine mobile enheter er du alltid på nett - hvor som helst og når som helst.

3. Fri etablering og full kontroll i Din Bedrift

Det blir ikke enklere. Nå kan du bestille ekstra DataSIM selv i Din Bedrift. Det beste av alt - det er fri etablering hver gang du bestiller selv. I tillegg til at du kan bestille har du også full kontroll over hvor mye data du har brukt til en hver tid. Alle våre abonnement blir levert med Datakontroll som hindrer overforbruk. Dette kan også aktiveres/deaktiveres i Din Bedrift etter eget ønske.

__________________________________________________________________________________

Bestill DataSIM her

Følg oss på sosiale medier