Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Fire årsaker til at brukt mobil er riktig for din bedrift

Stadig flere bedrifter velger brukte mobiltelefoner til sine ansatte. Med brukte mobiler kan man nemlig spare tusenlapper samtidig som det er mer bærekraftig for miljøet.

Lurer du på hvorfor så mange velger brukt mobil? Her forteller produktsjef i Phonero, Simen Wik, om fire årsaker til at brukt mobil er riktig valg for din bedrift.

Det er like trygt som helt ny mobil

Dersom du kjøper en brukt mobiltelefon fra Phonero kan du være trygg på at mobiltelefonen har gått igjennom en grundig kvalitetssjekk. Vi sjekker at alt fra kamera til ladekontakt, skjerm og antenner er i tipp-topp stand. I tillegg passer vi på at alt innhold fra tidligere eier er slettet og at mobiltelefonen ikke er låst.

Siden Smart Valg-mobilene er litt brukte kan de ha små skrap og merker, men vi er faktisk så trygge på kvaliteten at vi gir samme garanti som ved kjøp av helt ny mobiltelefon.
Simen Wik - produktsjef i Phonero

- Vi samarbeider med Telia på brukte mobiltelefoner, som har solgt mer enn 100 000 litt brukte mobiler til privatmarkedet. Vi er veldig glade for at vi nå kan tilby dette til bedrifter også, fortsetter Simen.

Du sparer tusenlapper

Det er langt fra alle som trenger det nyeste og dyreste, og for mange kan det faktisk være vanskelig å se forskjell på årets og fjorårets toppmodell.

Ved å velge en brukt mobil får du en god mobil med kraftig ytelse og mange flotte funksjoner til en mye lavere pris enn om du velger en helt ny mobil. For eksempel så koster en ny iPhone 14 nå 8390 kroner, mens en litt brukt iPhone 13 koster 6710 kroner.

Pengene du sparer kan du jo heller investere i verdier som gir bedre avkastning for bedriften din.

Det er bedre for miljøet

Med en Smart Valg-mobil reduserer du miljøavtrykket til bedriften. I Norge bytter vi ut mobilen i snitt hvert tredje år, i følge fagbladet Elektronikkbransjen. Hvis vi derimot hadde beholdt mobiltelefonen ett år lenger i Europa kunne vi spart CO2-utslipp tilsvarende det en million fossilbiler slipper ut i året.

Smart Valg-mobilene leveres også uten ekstrautstyr som lader, kabel eller hodetelefoner og pakkes i en miljøvennlig og resirkulerbar eske.

Mobiltelefonene oppdateres i lang tid

Apple er godt kjent for at de oppdaterer mobiltelefonene sine i årevis etter lansering. Siste versjon av iOS i dag er tilgjengelig for iPhone 8 som ble lansert tilbake i 2017.

Nå følger andre mobilprodusenter etter, og både Samsung, Google og OnePlus garanterer nå fem år med sikkerhetsoppdateringer til de fleste av sine mobiltelefoner. Dette gjelder alle Samsung-modellene vi har inkludert i utvalget av Smart Valg-mobiler.

Velger du en mobil som er et par år gammel, kan du altså være trygg på at den vil få oppdateringer i minst tre år til.

Smart Valg-mobiler
Sjekk utvalget i Phoneros nettbutikk

Følg oss på sosiale medier