Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Fem gode grunner til hvorfor du bør velge Phonero

Hvis du ønsker deg en mobiloperatør som gjør mobiltelefoni enkelt og rimelig er Phonero det perfekte valget for deg.

Vi gir deg fem grunner til hvorfor Phonero er riktig leverandør av mobilabonnement til din bedrift.

Vi gjør mobiltelefoni enkelt og rimelig

Mobilabonnementene til Phonero er fleksible og leveres med markedets beste kostnadskontroll. Du kan velge datapakker fra 5GB til ubegrenset data, og dersom ansatte trenger mer kan de enkelt be om å få oppgradert abonnementet via mobilappen Ditt Phonero. Med datakontroll inkludert som standard påløper det aldri uforutsette kostnader for overforbruk av data. Se våre mobilabonnement.

Mestvinnende 5G-dekning

Vi er opptatt av å levere pålitelige tjenester som fungerer som de skal, og som hjelper deg og din bedrift med å opprettholde en god kommunikasjon. Med Phonero er ansatte sikret god kvalitet og dekning gjennom Telias mestvinnende 5G-nett. Les mer om dekningen.

Prisvinnende kundeservice

Vi i Phonero er genuint opptatt av kundenes ve og vel. Vi forstår bedriftenes behov for mobiltjenester og er eksperter på å finne løsninger og tjenester som passer - enten bedriften har to eller 20 000 ansatte. Phonero er kåret til kundefavoritt av bytt.no flere år på rad, og vi har de mest tilfredse bedriftskundene i markedet i følge EPSI-undersøkelsen i 2022.


Markedets beste sentralbord

Phonero Bedriftsnett er kåret til markedets beste sentralbordløsning seks år på rad, men så er det også mye mer enn bare et sentralbord. Unngå tapte samtaler, bli proffere og mer kundevennlig med markedets beste telefonløsning.

Vi samarbeider med deg for å finne ut hva som er viktig for din bedrift og skreddersyr Bedriftsnett med åpningstider, tastevalg og køgrupper som passer til din bedrift sine behov.

Fra små bedrifter til store bedrifter, vi har en løsning som passer for alle. Les mer om Bedriftsnett.

Full kontroll på kostnadene

Det er enkelt å holde kontroll på kostnadene for mobilabonnement. Vi inkluderer full datakontroll i alle abonnement, og tilbyr i tillegg kostnadsdeling på både mobilabonnement og mobiltelefoner. Bedriften kan sette reglene for hva som dekkes av mobilbruk samt hvor mye ansatte kan kjøpe ny mobiltelefon for, og så dekker ansatte selv kostnader som påløper utover grensene.

Velg Phonero for å sikre at din bedrift har det beste innen mobilkommunikasjon. Vi kan love deg gode løsninger til en rimelig pris, tilgang til smarte verktøy som gir deg full innsikt og kontroll, dekning i et av verdens beste mobilnett og prisvinnende kundeservice.

Følg oss på sosiale medier