Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Et lysglimt til noen som trenger det litt ekstra

Endelig er den her, julen! 2020 har på mange måter vært et år vi husker - men kanskje helst bare vil glemme. Det har bydd på utfordringer, sorger, gleder, nye bekjentskap og vi i bedriftsmarkedet har på mange måter måtte tenke nytt og annerledes.


Selv om dette har vært et tungt år for flere, så vet vi at det er noen det er ekstra tungt for - spesielt nå når julen melder sitt inntog. For å gjøre akkurat det litt lettere har vi valgt å gi et økonomisk bidrag til Barnas Stasjon i Kristiansand. Barnas Stasjon er et lavterskeltilbud i regi av Blå Kors for familier i sårbare livssituasjoner.

Vi er så imponert over arbeidet som gjøres her og veldig stolte over å få lov til å bidra til fremtidig arbeid også dette året, sier markedsansvarlig Emilie Kallhovd.


I tillegg til pengegaven har vi også satt opp et ensomt juletre i resepsjonen vår. Her kan ansatte være med å støtte Barnas Stasjon ved å gi gaver til barn og unge som ellers ikke får dette. Det har vært et stort engasjement og flere ansatte har valgt å legge gaver under treet.

Les gjerne mer om Barnas Stasjon og det fine arbeidet de gjør her

Følg oss på sosiale medier