Et lysglimt til noen som trenger det litt ekstra

Endelig er den her, julen! 2020 har på mange måter vært et år vi husker - men kanskje helst bare vil glemme. Det har bydd på utfordringer, sorger, gleder, nye bekjentskap og vi i bedriftsmarkedet har på mange måter måtte tenke nytt og annerledes.

17
12
2020
kl.
1:33 pm


Selv om dette har vært et tungt år for flere, så vet vi at det er noen det er ekstra tungt for - spesielt nå når julen melder sitt inntog. For å gjøre akkurat det litt lettere har vi valgt å gi et økonomisk bidrag til Barnas Stasjon i Kristiansand. Barnas Stasjon er et lavterskeltilbud i regi av Blå Kors for familier i sårbare livssituasjoner.

Vi er så imponert over arbeidet som gjøres her og veldig stolte over å få lov til å bidra til fremtidig arbeid også dette året, sier markedsansvarlig Emilie Kallhovd.


I tillegg til pengegaven har vi også satt opp et ensomt juletre i resepsjonen vår. Her kan ansatte være med å støtte Barnas Stasjon ved å gi gaver til barn og unge som ellers ikke får dette. Det har vært et stort engasjement og flere ansatte har valgt å legge gaver under treet.

Les gjerne mer om Barnas Stasjon og det fine arbeidet de gjør her