Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

En julegave med mening

Julen er en høytid med mange tradisjoner. Vi spiser julemat, baker julekaker, pynter hjemmene våre og tilbringer tid med dem vi er glad i. Dessverre er ikke julegleden en selvfølgelighet for alle. Nettopp derfor har Phonero valgt å gi en julegave til veldedig formål, en pengegave til Blå Kors Barnas Stasjon.

Pengegaven ble overrakt på Julemarked hos Barnas Stasjon, lørdag 7. desember til stor applaus fra de fremmøtte.

Gjennom Barnas Stasjon er Phonero med på å gi trygghet og omsorg til barn og voksne som trenger det. Tiltaket er for familier i sårbare livssituasjoner grunnet rus- og/ eller psykiske helseproblemer med minst et barn i alderen 0-12 år. Familiene får tilbud om et tilpasset opplegg etter den enkeltes behov og mål.

Nå i julen har Blå Kors fokus på å skape en god og trygg høytid for alle brukerne. Vi i Phonero er takknemlige for at vi har blitt kjent med Barnas Stasjon og det flotte arbeidet de ansatte og frivillige gjør. Det har vært rørende og fint å se hvilken forskjell tiltaket gjør for dem som trenger det sier Ann Cathrin Langfeldt, markedskoordinator i Phonero.

Les mer om Barnas Stasjon her.

I tillegg til pengegaven har vi også satt opp et ensomt juletre i resepsjonen vår. Her kan ansatte være med å støtte Barnas Stasjon ved å gi gaver til barn og unge som ellers ikke får dette. Det har vært stort engasjement og flere ansatte har valgt å legge gaver under treet tilfører Langfeldt.

Følg oss på sosiale medier