Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

En by uten fattigdom

Bare i Kristiansand er det 3000 barn som lever under fattigdomsgrensen. Behovene har vært økende det siste året, og mange er avhengig av hjelp. Årets julegave til kunder og ansatte blir dette året et veldedig bidrag til nettopp "En by uten fattigdom".

Blå Kors Kristiansand har akkurat avsluttet deres årlige innsamlingsaksjon for barnefamilier som lever i fattigdom i Kristiansand.

De kan fortelle at behovene primært handler om støtte til mat, klær og inventar til bolig, samt støtte til organisering av bursdagsselskap, konfirmasjon, ferieopplevelser og fritidsaktiviteter for barna. Dette er ting mange av oss tar for gitt, men som byr på store utfordringer for de mest sårbare i byen

Vårt viktigste fokus gjennom arbeidet er å forebygge utenforskap og sosial ekskludering blant barna. Vi er i tillegg opptatt av å skape verdighet for foreldrene som opplever sin situasjon som fortvilende og skamfull. Sammen med lokalt næringsliv ønsker vi å bidra til å skape en trygg og god oppvekst for de nærmere 3000 barna som lever under fattigdomsgrensen i Kristiansand.

- Blå Kors, Kristiansand

I filmen under kan du høre en ekte historie, fra en av familiene som lever under fattigdomsgrensen, presentert av Helene Bøksle for Blå Kors.

Vellykket innsamling

I løpet av de siste åtte ukene har Blå Kors Kristiansand hatt som mål å samle inn
en million kroner til "En by uten fattigdom".

I dag kunne de dele den gode nyheten om at de takket være gode støttebidrag, har samlet inn totalt 1 600 000,- NOK. Det innebærer bidrag fra hele 84 bedrifter fra regionalt næringsliv.

Disse midlene vil bety utrolig mye for mange! De siste ukene har vi nådd ut med hjelp til foreløpig over 1000 barn i form av mat, klær, julegaver, opplevelser, fritidsaktiviteter, kontingenter, etc. Takknemligheten familiene viser er enormt stor og rørende!!
På vegne av alle denne innsamlingsaksjonen berører, ønsker vi igjen å si tusen, tusen takk!! Støtten fra deres bedrift er helt uvurderlig for arbeidet! Sammen skaper vi en avgjørende forskjell for de mest sårbare i byen vår!!

- Ronnie Jacobsen
Fundraisingansvarlig, Blå Kors Kristiansand

Vi ønsker å takke Blå Kors Kristiansand som initiativtaker til dette prosjektet. Vi er sikre på at dere forvalter både vårt og de andre 83 bedriftene sitt bidrag med beste omtanke og fornuft.

Følg oss på sosiale medier