Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Dette må du huske før du drar på ferie i sommer

Før du reiser på ferie i sommer er det viktig å huske på noen gode tips

Sommerferien er endelig her, og det er på tide å senke skuldrene og nyte livet. Men før du setter kursen mot ferieparadiset, er det viktig å vurdere noen ting for å unngå ubehagelige overraskelser når du kommer hjem. Phonero har noen nyttige tips som kan hjelpe deg på vei. Her er noen nyttige tips fra oss i Phonero som kan hjelpe deg på vei.

Sjekk roaming-priser og bestill surfepakker

Roaming-avgifter kan variere betydelig avhengig av reisemålet ditt. Derfor er det lurt å sjekke roaming-prisene før du drar, slik at du kan unngå uventede kostnader. Hvis prisene er høye, kan det være en god idé å kjøpe en surfepakke fra Phonero for å spare penger.

Aktiver flymodus

For å unngå uventede kostnader på mobilregningen din, kan det være lurt å aktivere flymodus når du ikke bruker telefonen. På den måten unngår du kostnader for samtaler eller dataoverføring i bakgrunnen. Hvis du vil bruke Wi-Fi, kan du slå på denne funksjonen manuelt. Vær imidlertid oppmerksom på at offentlige Wi-Fi-nettverk ikke alltid er tilgjengelige, og at de kan være usikre.

Sørg for at du har nok data

Før du drar til et EU-land i sommer, bør du dobbeltsjekke datapakken din for å unngå overraskende kostnader. Pass på at du har tilstrekkelig med data tilgjengelig før avreise. Hvis ikke, kan det være lurt å vurdere å oppgradere planen din eller kjøpe en midlertidig datapakke fra Phonero.

Husk powerbank

En annen viktig ting å huske på er å pakke med deg en powerbank. Når du er på farten, kan det være vanskelig å finne en stikkontakt til å lade opp enhetene dine. En powerbank gir deg muligheten til å lade opp telefonen eller nettbrettet uansett hvor du er. Så sørg for å ha en pålitelig powerbank med tilstrekkelig kapasitet med deg på ferien.

Pass på enhetene dine

Mobiltelefoner og nettbrett er dyre enheter og kan være utsatt for tyveri og tap, så det er viktig å ta noen forholdsregler for å beskytte dem. Pass på at du ikke legger fra deg enhetene dine på offentlige steder, og bruk eventuelt en lås eller et passord for å beskytte dataene dine.

Sommerferien er en tid for avslapping og moro, og med disse tipsene kan du sikre at den blir enda bedre. Husk å ta vare på deg selv og dine eiendeler, og nyt ferien til det fulle. God sommer!

Følg oss på sosiale medier