Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Derfor bør du velge Samsung Enterprise Edition

Med Enterprise Edition blir det enklere å håndtere bedriftens mobiler slik at de kan brukes enda mer produktivt og effektivt.

Dette er Samsung Enterprise Edition

Samsung Enterprise Edition er navnet på Samsungs bedriftstilpassede mobiltelefoner. Mobiltelefonene har flere administrasjonsmuligheter og regelmessige sikkerhetsoppdateringer i opptil fem år. Det er lenger enn det som er standard for mobiler som selges direkte til privatpersoner. Dessuten gjør Samsung det enklere å både konfigurere og administrere bedriftens mobiler.

Fem år med sikkerhetsoppdateringer

Hold mobilene beskyttet lenger med utvidet sikkerhetsstøtte og sikkerhetsoppdateringer i inntil fem år, gjeldende fra mobilens globale lanseringsdato.

To års tilgang til enhetene

Vit at mobilene er tilgjengelig lenge. Alle Enterprise Edition-mobiler kan kjøpes i minst to år etter lansering. Det gjør at bedriften alltid har tilgang til valgte enheter og enkelt kan bestille flere enheter ved behov. Det effektiviserer og gjør håndteringen av mobiltelefoner enklere.

Få helhetsløsning for sikkerhet med på kjøpet

Få enkel klargjøring og konfigurering samt omfattende enhetsstyring med ett års Knox Suite-lisens inkludert.

Knox Suite er en komplett løsning for IT-administratorer som dekker alle trinnene i virksomhetens mobilitetsreise. Verktøy som sikrer, distribuerer og administrerer enheter igjennom hele livssyklusen sørger for at de ansatte kommer i gang så snart de slår på enhetene, uansett hvor de er.

Les mer om Samsung Knox

Akkurat nå: Spar 500,- på Enterprise Edition

Kjøp en av følgende Samsung Enterprise Edition-mobiler i løpet av april 2023 og få 500 kroner i rabatt.

Tilbudet gjelder kun for bedrifter som allerede har mobilabonnement fra Phonero eller som kjøper mobilabonnement fra Phonero og som utfører bestilling av mobiltelefon i løpet av april 2023.

Følg oss på sosiale medier