Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

En halv million blokkeringer hittil i år. Er din bedrift sikret?

Etter vi lanserte Trygg Surfing i februar - har vi til nå blokkert en halv million nettside- forespørsler som anses å være usikre.

Hva er Trygg Surfing?

Tjenesten baserer seg på DNS-filtrering og beskytter deg og bedriften mot farlige nettsteder ved å blokkere tilgangen til skadelige domener. Den fungerer som et filter som hindrer deg i å besøke nettsteder som kan inneholde ondsinnet programvare, phishing-forsøk eller andre digitale trusler.

🔔 Aktiver Trygg Surfing i Din Bedrift her. (29,- per bruker per md.)

Hvorfor er det viktig?

  1. Beskyttelse mot svindel: Trygg Surfing hjelper deg med å unngå nettsteder som prøver å lure deg. Dette er spesielt viktig når du bruker mobilnett, da du kanskje ikke har like mye tid til å vurdere nettstedets legitimitet.
  2. Reduserer risikoen for skadelig programvare: Ved å blokkere tilgangen til skadelige nettsteder, minimerer Trygg Surfing risikoen for at enheten din blir infisert med virus eller annen ondsinnet programvare.
  3. Beskytter personvernet: Ved å filtrere bort nettsteder som samler inn personlig informasjon uten ditt samtykke, bidrar Trygg Surfing til å bevare personvernet ditt.

Trusselbildet i markedet

Digital svindel har hatt en eksplosiv vekst de siste årene. Ansatte blir manipulert gjennom imitasjon av kunder, og IT-angrep fører til manipulasjon av ansatte med betalingsfullmakt. Malware er en av de største truslene og vi ser at både innovasjonen og kompleksiteten øker.

Hvor mange nettsteder har svindel som mål?

70% av alle nye hjemmesider som opprettes i dag har som mål å svindle forbrukere. Dette understreker viktigheten av å være forsiktig og hvorfor det er lurt å bruke sikkerhetstjenester som Trygg Surfing.

Les mer om Trygg Surfing her.

Følg oss på sosiale medier