Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Betal med Vipps hos Phonero

Hos Phonero får de ansatte full fleksibilitet til å kjøpe ekstra data når det trengs.

Ansatte blant bedriftskunder av Phonero kan bruke Vipps til å betale for ekstra data ved behov i Norge eller ved reise i utlandet. Tjenestene er tilgjengelig for alle kunder i Ditt Phonero.

 «Vi er første mobiloperatør med Vipps-betaling! Det viktigste for oss er at det er enkelt å kjøpe ekstra data og utstyr for de ansatte hos bedriftskundene våre -og Vipps er enklest»

Asle Flottorp, produktsjef for mobil og selvbetjening i Phonero.

Asle ivrer for god brukeropplevelse, både for bedriftskundene og for de ansatte i disse bedriftene. Fleksibilitet er stikkordet. Bedriftene kan selv bestemme hva som er inkludert i abonnementene til de ansatte, og de ansatte velger om de vil kjøpe mer data eller ikke.

 - Vi ser en økende trend i at bedriftene velger å skille mer på bedriftsbruk og privatbruk. Fordelen for bedriftene er at de slipper å rapportere privatbruk og trekke de ansatte i lønn, noe som har vært arbeidskrevende for bedriftene. Fordelen for de ansatte er at de ikke trenger å redegjøre for privat bruk og dele slik informasjon med bedriften, sier Asle.

Vipps kan brukes til det meste

Som mobiloperatør jobber Phonero hele tiden med å være i front med innovasjon og utvikling. Phonero var først i bransjen med Vipps-betaling, og er også eneste mobiloperatør som bruker innlogging med BankID på mobil til bedriftsportalene sine.

 – Vipps og BankID er brukervennlige løsninger som alle kjenner og liker. Nye tjenester som enkel innlogging og faste betalinger med Vipps er helt klart noe vi skal kikke nærmere på, sier Asle.

Les mer om Vipps sine produkter

Følg oss på sosiale medier