Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Beskytt mobiler og ansatte med Phonero

For kort tid siden lanserte vi muligheten til å kjøpe forsikringstjenestene Trygg Ansatt og Mobilforsikring fra Phonero.

Forsikringene er tilgjengelig for alle bedriftskunder av Phonero via Din Bedrift hvor det er enkelt å aktivere på enkelte, flere eller alle abonnement samtidig.

Beskytt ansatte med Trygg Ansatt

Invester i sikkerheten til ansatte med ID-tyveriforsikring, netthandelforsikring, nettslett og dataredning. Trygg Ansatt fra Phonero dekker kostnader for juridisk og psykologisk bistand, og gjelder for hele husstanden til den ansatte.

Forsikringen inkluderer blant annet

Juridisk bistand ved ID-tyveri

ID tyveri kan lede til store negative konsekvenser for de ansatte. Med Trygg Ansatt får personen som er forsiket dekket kostnader til juridisk bistand som ofte kan være kritisk i slike situasjoner. Forsikringen kostnader for forebygging og tiltak for å forhindre ytterligere misbruk, å reise krav om erstatning for økonomisk tap og fjerning av uberettigede betalingsanmerkninger.

Tapt lønnsinntekt

Dersom man må ta fri fra jobb for å rydde opp etter et ID-tyveri dekkes lønn med opp til 25 000 kroner.

Psykologisk bistand

Et ID tyveri kan også føre med seg en stor psykisk belastning for personen som berøres. Derfor inkluderer forsikringen rett til refusjon av utgifter til kriseterapi med psykolog.

Trygg Ansatt aktiveres enkelt på ett, flere eller alle abonnement under tjenester i Din Bedrift.

Aktiver Trygg Ansatt i Din Bedrift

Beskytt mobilen med mobilforsikring

Beskytt mobilen mot skade, tyveri og misbruk med mobilforsikring fra Phonero. Forsikringen gjelder for den mobiltelefonen som HovedSIM-kortet på mobilabonnementet står i, og dekker kostnader for reparasjon eller erstatningsmobil ved skade eller tyveri.

Det er mulig å forsikre både nye og gamle mobiler, og det spiller ingen rolle om mobiltelefonene er kjøpt i nettbutikken til Phonero eller fra andre leverandører.

Aktiver mobilforsikring i Din Bedrift

Les mer om mobilforsikring fra Phonero

Følg oss på sosiale medier