Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Få mest ut av din Apple Watch med e-SIM

For å virkelig utnytte potensialet til din Apple Watch, er det essensielt å forstå hvordan du best kan bruke de unike funksjonene som følger med. Vår anbefaling er å velge en Apple Watch med e-SIM. Dette gir en frihet som tidligere var umulig.

Vi har samlet seks tips for å maksimere bruken av din Apple Watch med e-SIM:

1. Aktiver e-SIM og velg riktig abonnement

For å komme i gang må du sørge for at e-SIM på din Apple Watch er aktivert, og at du har valgt et mobilabonnement som støtter dette. OBS. Phonero er en av få norske operatører som tilbyr e-SIM til Apple Watch. Selve bestillingen og aktivering av e-SIM gjør du direkte via "Watch" appen på iPhonen din.

2. Alltid tilgjengelig - uten iPhone

Med e-SIM på Apple Watch kan du motta anrop, SMS og e-poster, selv når du ikke har iPhone-en din i nærheten. Dette er ideelt for både reise, løpeturer eller treningsøkter der du ønsker å være lett på foten uten å miste tilkoblingen til omverdenen.

3. Bruk strømmetjenester direkte på klokken

Med et aktivt e-SIM kan du strømme musikk og podcaster direkte på Apple Watch uten å være avhengig av din iPhone.

4. Nyt friheten med kart og navigasjon

Apple Watch med e-SIM gir deg tilgang til kart og navigasjonsverktøy rett på håndleddet. Enten du er ute på en løpetur i ukjent terreng eller trenger veibeskrivelser i en ny by, kan du stole på din AppleWatch for å lede vei uten å måtte dra frem telefonen.

5. Hold oversikt over helsen din

Utnytt Apple Watchs helse- og treningsfunksjoner til det fulle med e-SIM. Overvåk din hjerteaktivitet, søvn, og treningsøkter med realtidstilbakemeldinger og synkronisering med helseapper uten å være avhengig av din iPhone for mobildata.

6. Sikkerhet og nød-SOS

En av de kanskje mest verdifulle funksjonene med e-SIM på AppleWatch er muligheten til å bruke Nød-SOS tjenesten. Dette lar deg raskt kontakte nødtjenestene med din nåværende lokasjon, selv om du ikke har din iPhone i nærheten.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Ved å følge disse tipsene kan du utnytte potensialet til din Apple Watch med e-SIM til det fulle. Enten det er for trening, arbeid eller bare daglig bruk, tilbyr Apple Watch med e-SIM en ny grad av tilkoblings- og brukervennlighet som er vanskelig å slå.

🔴 Sjekk vårt utvalg av Apple Watch med e-SIM her

Følg oss på sosiale medier