Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Endringer i Bedriftsnettappen

Vi har lagt til noen nye funksjoner i Bedriftsnett appen og noen er flyttet til ditt Phonero.

Nye funksjoner:
  • Meldingsmodulen som man tidligere kun har hatt på Sentralbordet, er nå tilgjengelig i appen. Her kan du opprette egne meldingsmaler, sende SMS til grupper med flere mottakere og velge blant bedriftens avsendernummer. Som standard ligger denne tilgangen tilknyttet rollen Administrator, men bedriften kan lage egne roller og gi alle ansatte tilgang til meldingsmodulen.
  • Nummersøk mot opplysningen er nå tilgjengelig i bedriftskatalogen, under fanen Eksternt. Her kan du søke på navn eller nummer direkte mot opplysningen.
Funksjoner som er flyttet til vår nye app, ditt Phonero:
  • Dashboard
  • Pin/puk-kode
  • Forbruk
  • Kjøp av ekstra datapakker
Vi utvider app tilbudet

Phonero jobber løpende med utvikling og modernisering av tjenestene våre. Vi har sett behovet for å gi kundene våre større oversikt og kontroll over mobilabonnementene sine, samt mulighet til å gjøre justeringer fra mobiltelefonen. Derfor har vi utviklet ditt Phonero med flere muligheter for selvbetjening. Samtidig ønsker vi å rendyrke Bedriftsnett-appen som et fleksibelt arbeidsverktøy. Ved å tilby to apper får vi plass til flere funksjoner, vi gjør appene mer brukervennlige samtidig som vi forkorter utviklingstiden for lansering av nye oppdateringer.

Bedriftsnettappen og ditt Phonero har et klart skille. Med Bedriftsnettappen får du sentralbordet i lommeformat, og i ditt Phonero får alle ansatte oversikt og kontroll over mobilabonnementet.

Her kan du lese mer om Phonero Bedriftsnett Mobilapp.

Følg oss på sosiale medier