Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Appene du bare må ha

Apper kan være praktiske, nyttige, verdiskapende og underholdende. Her er noen apper du bare må ha.

Bring

Har du glemt handlelappen hjemme? Eller lurer du på om partneren allerede har kjøpt det som trengs til middagen? Bring gjør handleturen enklere og raskere. Bring er ikke bare en digital handleliste, men en handleliste du kan dele med partneren, familien eller romkameraten. Slik at du aldri mer trenger å lure på hvem som kjøper med seg melk hjem.

Google Translate

Skriv eller lim inn ord og setninger og få en umiddelbar oversettelse til et av de 103 språkene som Googles oversettingsapp håndterer. I offlinemodus er 59 språk tilgjengelig. Mest imponerende er kamerafunksjonen hvor ordene oversettes på skjermen ettersom du beveger kamera over teksten. Perfekt på den lokale restauranten!

Whatsapp

Mens Messenger dominerer her hjemme, er WhatsApp den største plattformen for tekstmeldinger, lydsamtaler og videosamtaler i andre deler av verden. Funksjonaliteten er ganske lik, og Facebook eier begge plattformene. Med mer enn 1,5 milliarder brukere er Whatsapp en app du fort vil få bruk for i kommunikasjon med folk i mange andre land.

Dreams

Her er appen som gjør det enkelt å spare penger. Fortell hva drømmen din er, hva den koster og når du vil den skal realiseres, så regner appen ut hvor mye du må spare per uke eller dag for å nå drømmen din i tide. Underveis får du små belønninger som gjør sparing gøyere. Har du en drøm du deler med andre, kan du opprette en gruppe som sparer sammen.

Ball

Baller som treffer bokser eller brikker er basis for mange spill, som for eksempel Breakout. Ballz har mye til felles med slike spill, og er minst like avhengighetsskapende. Dermed er du advart, for det som kanskje starter med et behov for litt tankeløs adspredelse, kan fort ende opp som en tidstyv.

Moment

Etter å ha lastet ned alle appene du bare må ha, bør du også laste ned Moment. Moment måler hvor mye du bruker mobilen og hva du bruker den til. Resultatet er sannsynligvis sjokkerende, og bekrefter kanskje målinger som viser at nordmenn sjekker mobilen 150 ganger om dagen! Moment kan hjelpe deg ta tiden tilbake og være mer til stede.

Følg oss på sosiale medier