Kampanje på Tale i Teams

Dagens situasjon med korona er i stor grad preget av hjemmekontor med digitale møter over telefon eller web. Vi har løsninger som hjelper deg å lykkes.

7
4
2020
kl.
11:48 am

Med Tale blir Teams en komplett kommunikasjonsløsning. I tillegg til å holde tale- og videomøter med kolleger, kan du ringe og motta samtaler fra hvem som helst i hele verden direkte i Teams.

Dette innebærer at vi utvider talefunksjonaliteten i klienten via en integrasjon mot telefon-nettverket. Løsningen gir deg en komplett telefonitjeneste som erstatter tradisjonell fasttelefoni.

Fem gode grunner til å bruke Tale i Teams
 1. Du kan snakke med hvem som helst hvor som helst i Teams, ikke bare med de som har Teams fra før.
 2. Du kan ringe og motta samtaler direkte fra datamaskinen. Kombiner det med et godt headsett, så er du beredt til å kommunisere profesjonelt fra hjemmekontoret hele arbeidsdagen!
 3. Du er sikret mot feil i mobilnettet eller på mobiltelefonen din, og er tilgjengelig uavhengig om det skulle oppstå feil på nettet eller om du glemmer å lade mobilen.
 4. Du kan kombinere Teams med Phonero Bedriftsnett, som med One Number blant annet gir deg muligheten til å velge om du vil svare samtaler til mobilnummeret ditt i Teams eller på mobiltelefonen.
 5. Du trenger aldri å forklare noen hvordan man deltar i Teams-møter igjen, siden du enkelt kan ringe opp til eksterne deltakere når møtet starter for å invitere de inn.

Kampanje!

I samarbeid med partneren vår Nettsoft hjelper vi med oppsett av Teams og taleintegrasjonen. Kampanjen inkluderer følgende:

 • Fri etablering per nummer (veil 99,-)
 • Fri etablering av løsning (veil 1990,-)
 • 20 % avslag på veiledning og oppsett av Microsoft Office 365 hos Nettsoft
 • En time gratis veiledning hos Nettsoft
 • Redusert pris: 69,- per bruker per måned (veil 79,-)
 • Fri tale til alle norske telefonnummer

Kampanjen gjelder alle som benytter Nettsoft som leverandør til oppsett.

Relevante artikler

Les mer om hvordan andre bedrifter bruker Telefoni i Teams her

Trenger du et profesjonelt headsett? Se utvalget i Phoneros nettbutikk