Nettleser ikke støttet

Hei! Denne nettsiden støtter ikke Internet Explorer.
Vi anbefaler at du oppdaterer nettleseren din til for eksempel Edge, Firefox eller Chrome.

Lukk

Seks smarte sommertips

Er du og din bedrift ferieklar? Hvem passer telefonen, og hvor mye data bruker du egentlig på å streame en film? Under har vi samlet seks tips som kan gjøre ferien både enklere og rimeligere.

 1. Last ned Ditt Phonero, og be deretter dine kollegaer gjøre det samme

Hvorfor: Mobilbruken endrer seg ofte i ferien, og derfor er det lurt å sørge for at du og dine ansatte enkelt kan holde dere oppdatert på databruk osv. Ditt Phonero viser alltid oppdatert dataforbruk for Norge og utland, og du kan enkelt fylle på med mer data i appen. Betaling er enkelt med Vipps eller mobilbetaling på bedriftens faktura.

Last ned appen her

 2. Sørg for at du og de ansatte har riktig abonnement og nok data

Hvorfor: Sommeren er en tid hvor mange bruker mer mobildata fordi de oftere er utenfor WiFi. Det er derfor lurt å sørge for at alle ansatte har stor nok datapakke slik at de unngår overforbruk. Administrator kan sjekke forbruket til ansatte i Din Bedrift, og kan også derfra endre abonnement eller legge på ekstra data.

💡 Visste du at du bruker ca 4 GB på å streame en vanlig spillefilm på ca 1,5 t?

3. Sett på sperre for bruk på skip

Hvorfor: Mobildata på skip og satellitt kan fort bli dyrt. Unngå kjipe overraskelser og aktiver sperre for denne typen databruk i Ditt Phonero.

 4. Bestill Surfepakker i utlandet

Hvorfor: Dersom du er på reise i land utenfor EU/EØS kan det være lurt å benytte seg av våre Surfepakker. De gir deg en gunstigere pris per MB dersom du planlegger å bruke mobildata. I Ditt Phonero kan du enkelt søke på landet du skal reise til for å se tilgjengelige pakker. Betaling utføres enkelt med Vipps eller mobilbetaling på bedriftens faktura.

5. Unngå usikrede WiFi nettverk 

Hvorfor: På ferie utsetter mange seg selv og bedriften for digitale farer ved å koble seg til usikre trådløse nettverk. Med et falskt nettverk kan hackere stjele sensitiv informasjon og installere skadelig programvare.

Les våre anbefalinger for sikker surfing her.

 

6. Ikke glem kundene dine i ferien

Hvorfor: Et ubesvart anrop kan være tapt omsetning. Sørg for at alle kunder som ringer inn blir ivaretatt, også i ferien! Med Phonero Bedriftsnett kan innringere kobles mot talemeldinger, køer, tastevalg og andre funksjoner. Med Bedriftsnett får alle ansatte tilgang til en app med nyttige funksjoner. I appen kan ansatte selv styre sin tilgjengelighet og dermed sikre at alle kunder får en god opplevelse.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker uforpliktende informasjon om hva vi kan gjøre for akkurat din bedrift i sommer.


Følg oss på sosiale medier