Fem smarte sommertips

Sommeren har allerede meldt sin ankomst i flere deler av Norge og ferieavviklingen trappes opp. Men, er du og din bedrift rustet for en ferie med god samvittighet? Hvem passer telefonen? Og hvor mye data bruker man egentlig på å streame en film fra baksetet under årets Norgesferie? Under har vi samlet fem tips som kan gjøre ferien både enklere og rimeligere. 

6
7
2020
kl.
8:50 am
 1. Last ned ditt Phonero, og be deretter dine kollegaer gjøre det samme

Mobilbruken endrer seg ofte i ferien, og derfor er det lurt å sørge for at du og dine ansatte enkelt kan holde dere oppdatert. Ditt Phonero viser alltid oppdatert dataforbruk for Norge og utland, og du kan enkelt fylle på med mer data i appen. Betaling er enkelt med Vipps eller mobilbetaling på bedriftens faktura.

Last ned appen her

 

2. Sett på sperre for bruk på skip

Mobildata på skip og satellitt kan fort bli dyrt. Aldri har det vært enklere å unngå overraskelser på mobilregningen ved å sperre for denne typen databruk i ditt Phonero.

 

3. Unngå usikrede Wifi nettverk 

På ferie utsetter mange seg selv og bedriften for digitale farer ved å koble seg til usikre trådløse nettverk. Med et falskt nettverk kan hackere stjele sensitiv informasjon og installere skadelig programvare. Les våre anbefalinger for sikker surfing her.

 

4. Ikke glem kundene dine i ferien

Et ubesvart anrop kan være tapt omsetning. Sørg for at alle kunder som ringer inn blir ivaretatt, også i ferien! Med Phonero Bedriftsnett kan innringere kobles mot talemeldinger, køer, tastevalg og andre funksjoner. Med Bedriftsnett får alle ansatte tilgang til en app med nyttige funksjoner. I appen kan ansatte selv styre sin tilgjengelighet og dermed sikre at alle kunder får en god opplevelse. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker uforpliktende informasjon om hva vi kan gjøre for akkurat din bedrift i sommer.

 

5. Sørg for at du og de ansatte har riktig abonnement og nok data i sommer

Sommeren er en tid hvor mange bruker mer mobildata fordi de oftere er utenfor WiFi-dekning. Det er derfor lurt å sørge for at alle ansatte har stor nok datapakke slik at de unngår overforbruk. Administrator kan sjekke forbruket til de ansatte i Bedriftsportalen, og de ansatte kan selv følge med på egen bruk i ditt Phonero. I ditt Phonero kan de ansatte både fylle på data og sende forespørsel om å oppgradere abonnement om det skulle være behov for mer data. Visste du forresten at du bruker ca 4 GB på å streame en vanlig spillefilm på ca 1,5 t?