Utstyrsoversikt

I utstyrsoversikten kan alle mobiltelefoner og alt øvrig utstyr de ansatte disponerer registreres, med utfyllende felter som gjør det enkelt å holde oversikt.

[fas fa-check] Registrering av mobiltelefoner og øvrig utstyr

[fas fa-check] "Auto discover" av utstyr med Phonero SIM-kort

[fas fa-check] Støtter registrering av serienummer, kjøpsdato, leverandør m.m.

Utstyrslisten blir automatisk oppdatert med nye mobiltelefoner og nettbrett som har SIM-kort fra Phonero. Alt du trenger å gjøre, er å bekrefte brukeren og eventuelt legge til utfyllende informasjon. Ved behov kan man også enkelt hente ut fullstendige rapporter over alt utstyr som er registrert.

  • AUTOMATISK DETEKSJON AV MOBILER OG NETTBRETT

    Alle mobiltelefoner, nettbrett, modem etc med SIM kort fra Phonero blir automatisk oppdaget og presentert i Utstyrsoversikten. Alt nytt utstyr som oppdages vises øverst på siden. Du kan da godkjenne en og en mobiltelefon eller du kan godkjenne alle nye i en operasjon. Før du godkjenner, kan det legges på mer informasjon slik som kjøpssted, pris og kjøpsdato. Utstyr som er godkjent legges legges automatisk inn i oversikten lenger nede på siden.
  • LEGGE TIL UTSTYR MANUELT

    Ved å klikke de tre prikkene til høyre for alle enheter ( [fas fa-ellipsis-v] ) får man valget om å legge til ny bruker eller ny enhet. Ved å velge til ny enhet kan man legge inn utstyr manuelt. Det legges til innenfor kategoriene mobiltelefon, nettbrett, datamaskin, IP-telefon eller annen enhet.
  • RAPPORTER

    Det kan tas ut rapporter i Excel over nye enheter og over alle enheter. Rapportene finner man bak de tre prikkene ( [fas fa-ellipsis-v] ) i høyre hjørne for nye enheter og for alle enheter.