Tale i Microsoft Teams

Tale i Teams er en tilleggstjeneste til Microsoft Teams som utvider talefunksjonaliteten i klienten, via en integrasjon mot telenettet. Løsningen gir deg en komplett telefonitjeneste som kan erstatte den tradisjonelle bordtelefonen.

[fas fa-check] Komplett telefonitjeneste

[fas fa-check] Microsoft sertifisert

[fas fa-check] Samtaler til Norge inkludert

Tale til norske nummere

Microsoft Teams er et skybasert samarbeidsverktøy som egner seg godt for prosjekter og gruppearbeid. Deltakerne kan dele og samarbeide om dokumenter, samt kommunisere via chat, samtaler og videokonferanser. Phonero tilbyr Tale i Teams som utvider talefunksjonaliteten i klienten, via en integrasjon mot telenettet. Samtaler er inkludert i månedsprisen og gjelder til norske geografiske nummer og norske mobilnummer.

Integrering med Bedriftsnett

Tale i Teams kan integreres med Phonero Bedriftsnett slik at alle bedriftens Teams brukere fremkommer i bedriftskatalogen, både på sentralbordet og i mobilappen. Teams tale kan også kobles sammen med en eksisterende mobilbruker til en One Number løsning. Brukere på denne løsningen bestemmer selv oppsettet for innkommende anrop og visningsnummer ved utgående samtaler.

Microsoft sertifisert

Løsningen er Microsoft-sertifisert og leveres som en direkte integrasjon mellom Phonero og Microsoft uten ekstra installasjon for bedriften

Forutsetninger

For å kunne benytte seg av Tale i Teams må bedriften ha Office 365 tilgang med Lisensplan E eller tilsvarende for skole/offentlig, samt Phone System lisens.