Tale i Microsoft Teams

Tale i Teams er en tilleggstjeneste til Microsoft Teams som utvider talefunksjonaliteten i klienten, via en integrasjon mot telenettet. Løsningen gir deg en komplett telefonitjeneste som kan erstatte den tradisjonelle bordtelefonen.

[fas fa-check] Komplett telefonitjeneste

[fas fa-check] Microsoft sertifisert

[fas fa-check] Samtaler til Norge inkludert

Tale til norske nummere

Microsoft Teams er et skybasert samarbeidsverktøy som egner seg godt for prosjekter og gruppearbeid. Deltakerne kan dele og samarbeide om dokumenter, samt kommunisere via chat, samtaler og videokonferanser. Phonero tilbyr Tale i Teams som utvider talefunksjonaliteten i klienten, via en integrasjon mot telenettet. Samtaler er inkludert i månedsprisen og gjelder til norske geografiske nummer og norske mobilnummer.

Integrering med Bedriftsnett

Tale i Teams kan integreres med Phonero Bedriftsnett slik at alle bedriftens Teams brukere fremkommer i bedriftskatalogen, både på sentralbordet og i mobilappen. Teams tale kan også kobles sammen med en eksisterende mobilbruker til en One Number løsning. Brukere på denne løsningen bestemmer selv oppsettet for innkommende anrop og visningsnummer ved utgående samtaler.

Microsoft sertifisert

Løsningen er Microsoft-sertifisert og leveres som en direkte integrasjon mellom Phonero og Microsoft uten ekstra installasjon for bedriften

Microsoft 365 lisenser

For å aktivere Phonero Tale i Teams må bedriften ha en Microsoft 365-avtale og det må bestille følgende tilleggslisenser til de brukere som skal kunne ringe med Teams.

  • Dersom bedriften benytter MS365 Business må det bestilles en lisens som heter «Microsoft 365 Business Voice». Denne lisensen inneholder funksjoner for både telefoni i Teams og telefonkonferanser. Det er ikke mulig å benytte andre telefonlisenser til Business planer.
  • Dersom bedriften benytter MS365 Enterprise E1/E3 kan du bestille «Phone System» og/eller «Audio Conference» (telefonkonferanser), eventuelt Business Voice (kombinasjon av telefon- og telefonkonferanse i samme lisens)
  • Enterprise Plan 5 (E5) inneholder lisens for telefoni og telefonkonferanser.

Business Voice-lisensen kan kun bestilles av en Microsoft sertifisert CSP partner (som for eksempel Nettsoft). Det er ikke mulig å bestille denne dersom du administrerer og betaler MS365 abonnementer med kredittkort. Vår partner Nettsoft kan bistå med administrasjon og bestilling av lisenser til bedrifter som ikke har egen godkjent partner.