Velkommen til Phonero

Vi er glade for at du har blitt kunde hos Phonero og håper du blir fornøyd med ditt nye abonnement. På denne siden har vi samlet nyttig informasjon for deg som er ny kunde.

Ditt Phonero er en gratis app som gir deg full oversikt og kontroll over ditt mobilforbruk. I appen kan du blant annet kjøpe ekstra data, sende forespørsel om å oppgradere abonnement ditt og se PIN og PUK kode.

[fas fa-angle-right] Last ned ditt Phonero her

BankID på mobil

Dersom du bruker BankID på mobil må dette ofte aktiveres på nytt i nettbanken etter at du har byttet SIM-kort. Du logger da inn i nettbanken med vanlig BankID. Til dette trenger du kodebrikken fra banken og ditt personlige passord.

I noen banker oppdateres BankID automatisk.

[fas fa-angle-right] Les mer om BankID

Last ned Bedriftsnett mobilapp

Har du Phonero bedriftsnett burde du laste ned appen. I appen kan du blant annet styre innkommende samtaler, logge inn og ut av bedriftens køer og sette på fraværsmarkering. Appen har også en egen Bedriftskatalog som alltid viser oppdatert oversikt over bedriftens ansatte.


Din nye PIN-kode

Nå som du har fått nytt SIM-kort følger det også med ny PIN-kode. Du finner både PIN- og PUK-kode i ditt Phonero eller på baksiden av plastbrikken som fulgte med
SIM-kortet.

Du kan enkelt endre PIN-koden du nå har fått til en personlig kode.

[fas fa-angle-right] Endre PIN-kode på iPhone

[fas fa-angle-right] Endre PIN-kode på Samsung

Du kan også endre PIN-kode med ringetaster, tast inn: [fas fa-asterisk][fas fa-asterisk]04[fas fa-asterisk]gammel PIN[fas fa-asterisk]ny PIN[fas fa-asterisk]ny PIN[fas fa-hashtag] og ring ut ( [fas fa-phone] )

Merk at om du endrer PIN-kode vil du ikke finne koden hos Phonero.

Personsvar

Tjenesten er aktivert på alle abonnement og tar imot beskjed fra de som ringer deg når du har slått av telefonen, er utenfor dekning eller ikke er tilgjengelig.

Ved å ringe +47 47471000 kan du spille inn din egen velkomstmelding og lytte til meldinger. Dersom du har iPhone har du også VisualVoicemail og kan da høre på meldingene og spille inn velkomsthilsen direkte på telefonen.

[fas fa-angle-right] Les mer om Personsvar

Oppsett av Data og MMS

De fleste telefoner settes automatisk opp med riktig innstillinger for data og MMS. Skulle du likevel ha problemer med dette kan du finne riktige innstillinger under

[fas fa-angle-right] Les mer om oppsett

Bruk i utlandet

Med Phonero abonnement kan du fritt surfe, ringe og sende meldinger i hele EU/EØS til samme pris som du betaler hjemme i Norge. Minutter, meldinger og data som er inkludert i ditt abonnement kan dermed benyttes uten ekstra kostnader når du reiser i EU/EØS.

Dersom du skal reise utenfor EU/EØS kan det være nyttig å kjenne til at datakontroll utenfor EU er aktivert som standard på alle våre abonnement. Dette er for å gi deg forutsigbarhet over mobilkostnadene når du er på reise. Sjekk også ut våre surfepakker som tilbys i mer enn 60 land.