Data Boost

Bruk så mye data du vil i 1, 4 eller 12 timer. Med Data Boost kan du trygt og enkelt laste ned filer på jobbreise og streame favorittserien på hytta.

[fas fa-check]  Velg mellom 1, 4 og 12 timer

[fas fa-check]  Betal med Vipps eller bedriftens faktura

[fas fa-check]  Fri bruk i Norge og EU/EØS

 

Fri bruk, fri fart

Når du aktiverer en Data Boost har du fri bruk av data i Norge og EU/EØS i 1, 4 eller 12 timer, uten begrensninger på hastigheten. Den inkluderte datamengden i abonnentet ditt blir selvfølelig ikke belastet når du har en aktiv boost. Dermed kan du streame fotballkampen eller laste ned favorittserien på hytta uten å bekymre deg for å belaste arbeidsgiver med overforbruk.

 

Aktiver i ditt Phonero

Data Boost kan aktiveres i ditt Phonero. Klikk på ikonet for Data Boost og velg Boosten som passer deg. Du kan enkelt betale selv med Vipps, eller med mobilbetaling på bedriftens faktura.

 

Aktiveres med en gang

Boosten starter idet du kjøper pakken, og varer ut valgt tidsperiode. En Data Boost kan ikke settes på pause. Trenger du lengre tid kan du selvfølgelig booste mer.

Varsling

Før du har brukt opp boosten sender vi deg en påminnelse på SMS om at du har kort tid igjen. Du vil også motta bekreftelse på at Data Boosten er aktivert. I ditt Phonero kan du hele tiden følge med på hvor mye Data Boost du har igjen.